ציור ראשון בעט גרפי

• הוסף לסימניות
אז קיבלתי סוף סוף את העט הגרפי שהזמנתי
ורציתי לשתף אתכם בעבודה הראשונה
(עדיין לא התרגלתי להרגשה -מרגיש כמו עיפרון לא מחודד)
והציור סתמי לחלוטין

תגובות יתקבלו בברכה

קבצים מצורפים

• 3
    KB 60.3 · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
חמוד מאד. אהבתי את הצבעים והצלליות. בהצלחה בהמשך.

• הוסף לסימניות
אהבתי
סוף סוף סגנון אחר, קליל
ועוד לנסיון ראשון? בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות
רחלי - האם נזכה לראות את ר' שמחה בונים מפשיסחא בדיגיטלי ?
או שאת לא בכיוון ?

והמבין יבין.

• הוסף לסימניות
אני די חלשה בפוטושופ ולכן עדיין איני קונה עט דיגיטלי. האם אתה משתמש בתוכנה המצורפת לעט, א"כ איך היא?

• הוסף לסימניות
עוד לא התקנתי אותה , מיהרתי כל כך להתקין את הלוח ולהשתמש בו עם הפוטושופ והייתי כל כך להוט שלא טרחתי עדיין לעבור על התוכנה המצורפת, אני אעשה את זה בזמן הקרוב ואגיד לך איך זה .

• הוסף לסימניות
תתחדש!! מה קנית בסוף?

הציור יפה מאוד, אהבתי את הסגנון.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה , בסוף קניתי לוח A5 WIDE של וואקום כמובן הדגם נקרא bamboo
אין לי מושג באם אני מרוצה מספיק או לא מכיוון שלא השוויתי אותו לאף לוח אחר כמו"כ גם לא ניסיתי מעולם לוח גרפי כך שזאת הפעם הראשונה. התחושה כמו שאמרתי - קצת לא נוחה ומעצבנת (לאחד כמוני שרגיל לצייר עם עפרון דק ,זה מרגיש כאילו עברתי לטושים - לורדים .) אבל אני מניח שמתרגלים.

• הוסף לסימניות
יש לך עתיד, בחור.
אם זו ההתחלה, אני כבר מצפה לראות מה ההמשך.

• הוסף לסימניות
ליאור ידידי, זה יפה! ואם זה הציור הראשון שלך בעט גרפי אני בטוח שתתקדם המון.

בכל אופן, מלא חפנים הצלחה בתחום האיור.

חיים

• הוסף לסימניות
תודה תודה תודה לכולם , גרמתם לי להסמיק.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד בשביל איור ראשון בעט גרפי!!!

• הוסף לסימניות
כדי ליצור מראה וגם הרגשה יותר טבעית בציור עם העט הזו, כדאי במאפיני המברשת - אם זה צויר בפוטושופ - לבחור באפשרות FADE ואז נוצר מראה טבעי של לחץ עט, אם אין לך את האפשרות הזו אוטומטית. הציור יפה מאד, בטח לפעם ראשונה! הצללת עם הכהיה והבהרה או עם צביעה בצבע כהה יותר?

• הוסף לסימניות
צביעה בצבע כהה יותר , אני בימים אלה מתנסה בכלי ההבהרה וההכהייה

• הוסף לסימניות
כדאי לך לנסות במקום שההכהיה לא יוצאת הכי מוצלחת-לעבור במברשת רכה מאד עם צבע שחור באטימות נמוכה, לפעמים הפתרון הפשוט הזה חוסך הרבה הכהיות ממש לא מוצלחות. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
pr תודה רבה

איפה בוחרים ב fade ?
לא מצאתי.

• הוסף לסימניות
'עומדים' על כלי המברשת, ובסרגל האפשרויות שמשתנה למעלה (בהתאם למברשת) יש די בצד ימין, אצלי בכ"א - מן ציור של מסמך. כשעוברים עליו עם העכבר כתוב משהו כמו: TOGGLE THE BRUSHES... לוחצים עליו, ואז נפתח חלון אפשרויות, בצד ימין יש אחד מן הכיתובים: SHAPE DYNAMICS, מסמנים ב'וי' ובוחרים אותו, שם יש אפשרויות של CONTROL, על כל מיני-זויות וכו', בראשון יש את ה-FADE המדובר, בברירת מחדל הוא מסומן כOFF, ואם יש לך את האפשרות בעט הדיגיטלית אז יש שם אפשרויות של לחץ עט וכל מיני.. מקווה שההסבר לא מדי מסורבל, בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה