ציור שילדים אוהבים

• הוסף לסימניות
הגיל היותר גדול כמובן...
ובעצם מי לא אוהב אקשן?? ;);):cool:
אני מסתפק אם השמיים לא גורעים.. דעתכם?
אוייר ביד נסרק, ונצבע בפוטושופ
תודה

קבצים מצורפים

• צוללן סימן מים.jpg
    3.6 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נראה לי מעולה ...
בראבו!

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי יש פה קצת חוסר שליטה, לירות מהמים לכיון הנוסעים שעל האוניה זה נראה לי קצת לא הגיוני, אמור להיות הפוך לא? לכל הפחות מסירה נוספת.

הביצוע יפה.

• הוסף לסימניות
הים, הים, מושלם!
והשאר עניין של טעם....:)

• הוסף לסימניות
הצביעה יפהפייה!!!!
גם הציור!!!
הייתי מכהה קצת את הים לתוספת דרמטיות.
הפוזה באמת משונה, אבל זה כנראה לא קשור לצייר...
חזק במיוחד, אהבתי את המסרקות בשמים (:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;891594:
לעניות דעתי יש פה קצת חוסר שליטה, לירות מהמים לכיון הנוסעים שעל האוניה זה נראה לי קצת לא הגיוני, אמור להיות הפוך לא? לכל הפחות מסירה נוספת.

הביצוע יפה.
אכן, גם לי זה הפריע אבל הלקוח הוא בעל הבית, לא?
ככה הסיפור הסתדר לו יותר טוב אז ההגיון קצת מתכופף לטובת הסיפור..

• הוסף לסימניות
שימי לב שהאגודל לא עוטף את האקדח כמו שצריך, וגם האצבע בתוך שמורת ההדק צמודה מדי לגוף האקדח, ככה זה רק כשיורים, אבל כשמאיימים האצבע אמורה להיות משוחררת יותר.
עוד משהו כשמישהו בא לירות באקדח, המרפק שלו חייב להיות נעול, אחרת הרתע יעיף אותו, וגם אם האקדח מכוון לאיפה שהוא מכוון, אין שום סיבה לאנשים להרים ידים :)
אז בתור התחלה, ולמען הלקוח, תשני את הזווית של היד, לפי דעתי בזווית כזאת אמורים לראות רק את החלק העליון של הקנה (בלי האצבעות)
סליחה על הביקורתיות, אבל לאחרונה ראיתי יותר מדי קומיקסים שמאויירים בהם רובים וכלי נשק שונים, בלי שניתן להשתמש בהם:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;891778:
שימי לב שהאגודל לא עוטף את האקדח כמו שצריך, וגם האצבע בתוך שמורת ההדק צמודה מדי לגוף האקדח, ככה זה רק כשיורים, אבל כשמאיימים האצבע אמורה להיות משוחררת יותר.
עוד משהו כשמישהו בא לירות באקדח, המרפק שלו חייב להיות נעול, אחרת הרתע יעיף אותו, וגם אם האקדח מכוון לאיפה שהוא מכוון, אין שום סיבה לאנשים להרים ידים :)
אז בתור התחלה, ולמען הלקוח, תשני את הזווית של היד, לפי דעתי בזווית כזאת אמורים לראות רק את החלק העליון של הקנה (בלי האצבעות)
סליחה על הביקורתיות, אבל לאחרונה ראיתי יותר מדי קומיקסים שמאויירים בהם רובים וכלי נשק שונים, בלי שניתן להשתמש בהם:)

מסכים עם רוב הביקורת אבל לא עם כולה
לגבי הזווית של היד, לדעתי עדיף טיפה לא לדייק כדי שיהיה ברור יותר
אם אני עושה רק את הקנה לא יבינו מה זה רציתי שיהיה ברור שזה אקדח.

• הוסף לסימניות
בסדר,
אך תדע כי אני הייתי משתמש באקדח לשכנע את הלקוח לשנות :)

• הוסף לסימניות
תמונה יפה רק שלירות מהים בתנוחה הזו זה רק בשביל הדמיון
ולמה הים מצד אחד של הספינה סוער ומהצד השני כל כך רגוע

• הוסף לסימניות
הצביעה ימאוד יפה, רק שהצבעים קצת חיורים

• הוסף לסימניות
מה אתם מתקיפים?
אולי זה בכלל אקדח מים?

ציור נהדר, יופי של ים, שמים ואקשן, ממש לטעמם של הבנים שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיינטר;891906:
מסכים עם רוב הביקורת אבל לא עם כולה
לגבי הזווית של היד, לדעתי עדיף טיפה לא לדייק כדי שיהיה ברור יותר
אם אני עושה רק את הקנה לא יבינו מה זה רציתי שיהיה ברור שזה אקדח.

מכאן למסקנה להגדיל את הצוללן ואז זה גם יותר מעניין וגם תוכל לצייר אותו נכון. לעניות דעתי ציור לא נכון -מפריע לעין. גם לילדים. הציור יפה. אם היית מצייר את הצוללן בקלוז אפ זה היה ממש מושלם.

• הוסף לסימניות
הילד שלי בן כמעט שלוש מבקש פעם אחר פעם לראות את התמונה של האוניה והים...
אז הצלחת בקטע הזה

• הוסף לסימניות
תודה לכל המעירים, המאירים והמפרגנים..
האיור נערך; הכהיתי את הים האוניה והדמויות שעליה
אם ההבדל לא מורגש, לא נורא :rolleyes:
את ה'מציאותיות' לא תיקנתי ,
לעשות את הצוללן על סירה יהיה פחות דרמאטי לענ"ד
קלוז אפ באמת יוסיף הרבה, בע"ה כשתשרה הרוח:)

קבצים מצורפים

• צוללן גמור סג 2 סי מים.jpg
    3.7 MB · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה