• הוסף לסימניות
הילדה עם הבלון...

קבצים מצורפים

• CCF03072017.jpg
    CCF03072017.jpg
    KB 913.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
איזה יופי!
הציור הזה ממש נותן תחושה קסומה שיש רק בספרי ילדים.

• הוסף לסימניות
וואו מדהים..
מעניין איזה תוצאות תביאי כשתיהיי על סינטיק ותכנת איור ממוחשבת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים יעל;n4973418:
וואו מדהים..
מעניין איזה תוצאות תביאי כשתיהיי על סינטיק ותכנת איור ממוחשבת...

יש בפרופיל שלי עבודות במחשב..את מוזמנת לראות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליאה פינטו;n4975617:
יש בפרופיל שלי עבודות במחשב..את מוזמנת לראות..

האתר של פרוג חוסם לאחרונה תמונות אז אין לי אפשרות לראות,
בכל מקרה מעריצה את היכולת לצבוע ולצייר ביד, דבר שהרבה הפכו לפחדנים מפניו...

• הוסף לסימניות
איזה ציור חמוד!!!
הייתי מעדיפה את הצביעה של הבלון בקווים עגולים ולא אנכיים..

• הוסף לסימניות
הקו שלך מתוק להפליא!

הצביעה יפה, אבל על הבלון כבר העירו לך. בגדול, יש קצת התנגשות בין הצביעה עצמה לכיוון הצביעה. (לא צבעת בכיוון הנכון, כשרצית למלא שטחים.)
הרעפים גם כן צריכים דיוק. רעפים זה לא סתם עיגול. הייתי הולכת לחקור איך נראים רעפים מכיוונים שונים, ואז הייתי מציירת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה