התייעצות ציטה אותה תשובה כבר עשרה ימים

• הוסף לסימניות
הזמנתי שתי משלוחים בהפרש של כמה דקות
המשלוח השני הגיע כבר לפני שבועיים
והראשון עדיין לא..
כבר עשרה ימים אני פונה למיטה
והתשובה חוזרת על עצמה
הנקודות במודיעין עילית אינם זמינות , ולכן יש עיכוב במשלוחים . נודה לסבלנותך אנו נעדכן עם יציאת המשלוח להפצה
מה עושים?
אני צריכה את זה דחוף לפני החג!

• הוסף לסימניות
הזמנתי שתי משלוחים בהפרש של כמה דקות
המשלוח השני הגיע כבר לפני שבועיים
והראשון עדיין לא..
כבר עשרה ימים אני פונה למיטה
והתשובה חוזרת על עצמה
הנקודות במודיעין עילית אינם זמינות , ולכן יש עיכוב במשלוחים . נודה לסבלנותך אנו נעדכן עם יציאת המשלוח להפצה
מה עושים?
אני צריכה את זה דחוף לפני החג!
ניסיתם פה?

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הם עונים שם שלגבי חבילות יש מענה בערוצים הדיגיטליים בלבד
וזה כבר ניסיתי
מה עוד אפשר?

• הוסף לסימניות
השרות שלהם מוזר
שולחים לנקודות רחוקות מערים אחרות
וכמה שמנסים לבקש מהם להעביר זה לא עוזר.

• הוסף לסימניות
השרות שלהם מוזר
שולחים לנקודות רחוקות מערים אחרות
וכמה שמנסים לבקש מהם להעביר זה לא עוזר.
ממש ככה
אני הזמנתי 2 הזמנות
וכל הזמנה למיקום אחר
זה נראה שהם שולחים למה שיוצא יוצא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה