דרוש מידע צ'יטה משלוחים

• הוסף לסימניות
גרוע
1. אין להשיג אותם טלפונית
2. הנהגים לחוצים, התקשרת ולא ענית , חזרת אחרי דקה, פיספסת
3. אם מדובר במשלוח מפוקס (בארץ) למשל, לא תדע באיזה יום זה יוצא, תקבל הודעה ב6:15 בבוקר שהחבילה בדרך.
ואי אפשר משום מה לשנות כתובת כי בכלל לא יודעים שהחבילה מגיעה לצ'יטה (כשמדובר במשלוחים בארץ)
4. כתבת הודעה ב8:30, יענו לך אחרי מס' שעות , ואז זה יכול להיות כבר לא רלוונטי

• הוסף לסימניות
הזמנתי לפני כמה ימים בושם יקר מאתר ג'ו מלון, ומשום מה לא היתה לי ברירה של משלוחים (זאת אומרת לא שאלו אותי שם איזה משלוח אני רוצה, ולא עדכנו אותי איך אני אמור לקבל את המוצר).
לפני כמה דקות קיבלתי הודעה קולית מצ'יטה עם מספר סידורי.
ואני לא מבין מה פשר ההודעה הזו, ואיך אני אמור להתקדם משם?
אין שום דרך ליצור קשר עם החנות ללא ואצפ (שאין לי...), ואני לא מצליח לברר באתר של צ'יטה (לא ביצעתי עוד הזמנות לאחרונה, כך שכנראה זה משם) את מצב ההזמנה.
מישהו יכול בבקשה לעזור לי?
נסית לבדוק פה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קיבלתי קוד, אבל אני לא רואה שם כלום!

1695881023329.png

אני כבר ממש מיואש.
אין עם מי לדבר שם? החבילה שהזמנתי ממש דחופה לי לחג!
מה עושים?

• הוסף לסימניות
ויש לי גם ביקורת שנקודות האיסוף בקצה העיר, ומוגבל לאיסוף ב2 ימים!
הם אומרים לבוא תוך 2 ימים
אבל זה שטויות אני מגיעה גם אחרי שבוע שבועיים והכל בסדר...
הם אחלה מבחינת מהירות המשלוחים,
בעבר דברים מעלי היו לוקחים 3 שבועות מיני והיום תוך שבוע וחצי זה מגיע.
עד לאחרונה הם היו שולחים מייל לבחור נקודת חלוקה
משום מה זה הפסיק!
הם מתקשרים מקריאים מלל ארוך של מספרים ונא לבוא לאסוף,
ואז אחרי יום יומיים הם שולחים גם מייל עם הקוד והכל
לי אישית זה מגיע כל פעם לתוך כפר ערבי שצמוד אלינו, אבל זה ממש סבבה להיכנס לשם, אז הכל טוב
אבל הרעיון עצמו לא 100!
גם לא נותנים לבחור, גם שמים את זה בנקודה רחוקה, בתוך כפר:(
בקיצור, יש הרבה מה לשפר אצלם!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי היה איתם סיפור מאד מתסכל.
קניתי מפוקס הום כולל באוגוסט היו מבצעים והיתה לי הנחת יום הולדת. יצא לי סכינים ב7.5 וסכין שף בפחות מ25.
בגלל ההתנהלות של צ'יטה החבילה לא הגיעה ליעדה חזרה למחסנים ונעלמה.
פוקס התנצלו והסכימו להקים הזמנה חדשה אבל הכל היה במלאי חוץ מהסכינים... התעקשתי שזו בעיה שלהם ושיביאו לי דגמים אחרים אבל הם טענו שאינם יכולים. וזיכו.
אתמול הגיעה החבילה בלי הסכינים, והיום - הפתעה, צ'יטה מתקשרים שהונחה חבילה מאחורי הדלת. התקשרתי לפוקס התכוננתי לתגובה כמו תשאירי את החבילה אצלך, הרי אנחנו התיאשנו ממנה.
אבל לא, הם אמרו נשלח שליח לקחת, אמרתי לה אבל אני רוצה את הסכינים שלי, תבטלי את הזיכוי, אבל לא הם לא יכולים.
פשוט מתסכל, לראות אותם מול העיניים. ולחכות שיקחו אותם.

• הוסף לסימניות
10/07/2509:56ביקורת מחסן י-ם
10/07/2501:03משלוח במחסן הפצה
09/07/2518:03חזר למחסן מנסיון הפצה ממתין לסיום בירור לשם נסיון אספקה נוסף
09/07/2508:58משלוח יצא לאספקה
08/07/2509:36משלוח במחסן מיון צ'יטה לפני הפצה ללקוח
06/07/2519:18משלוח הוזן במערכת וטרם הועבר לחברת השליחויות

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי מאיזה אתר ואני קבלתי במייל קישור למעקב המשלוח ולא קבלתי שום משלוח ובדקתי בקישור וזה מה שאני רואה
מה זה אומר???

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי מאיזה אתר ואני קבלתי במייל קישור למעקב המשלוח ולא קבלתי שום משלוח ובדקתי בקישור וזה מה שאני רואה
מה זה אומר???
קודם כל שים לב שזה אשכול ישן, יש כבר כמה וכמה אשכולות יותר מעודכנים
ולעצם הענין, כנראה זה ההזמנה שהזמנת, ופשוט שלחו לך קישור למעקב, ותוך כמה ימים כנראה זה כבר יהיה אצלך

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם אפשר לשנות מיקום הזמנה באלעד?
אני מנסה לבחור נקודת איסוף , רשום לי ראש העין ולא מצליחה לבחור נקודה באלעד.....
קרה לכם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה