בקשה צ'יטה.

אין עצה ותבונה אלא להפציץץץץץץ אותם במייל הזה:
אני מקווה שלא רק אני מתלוננת שם....
כולכם מוזמנים
publicinquiries
😔
chita-il.com
ברור שהם מודעים לחוסר השירות שלהם... ואין ספק שזו מדיניות כנראה של חסכון בכח אדם ובמשאבים כך שלא זו הכתובת.
לפנות לעלי אקספרס ולבקש החזר במקרה של בעיה עם המשלוח ו/או להתלונן בטופס ששלחתי לעיל זה עלול יותר להשפיע.

ברור שהם מודעים לחוסר השירות שלהם... ואין ספק שזו מדיניות כנראה של חסכון בכח אדם ובמשאבים כך שלא זו הכתובת.
לפנות לעלי אקספרס ולבקש החזר במקרה של בעיה עם המשלוח ו/או להתלונן בטופס ששלחתי לעיל זה עלול יותר להשפיע.
ייתכן, אבל רק אליאקספרס שולחים דרכם?
אני רוצה שהם יזדעזעו קצת....

מניסיון עם צ'יטה באליאקספרס או במשלוחים בארץ (מבייבי סטאר)
הם עשו עבודה טוב
לא נתקלתי אף פעם בבעיות במשלוחים או במסירה
גם בירושלים (אזור לא נגיש בכלל שהגיע לי שליח עד הבית) וגם בבני ברק

אין לי בעיה שתתלוננו ותאיימו ותעשו מה שצריך כדי לשפר שירות אבל לא נראה שהתחליפים יותר טובים (לפחות מהניסיון שלי)

מישהו יודע להסביר על תופעה מעניינת שהייתה לי?
הזמנתי בהזמנה אחת באלי 2 דברים, אחד הגיע למרכז של צ'יטה והשני עד לדלת הבית.
איך מתזמנים הגעה הביתה מראש?

מה זה אומר?
איפה החבילה עכשיו?
1735134573286.png

אוףףףף קיבלתי שיחה מוקלטת( אני עם פלא כשר בלי SMS)שיש לי חבילה בציטה בהר חוצבים לא כתבתי את המספר חבילה.. מה לעשות?

אוףףףף קיבלתי שיחה מוקלטת( אני עם פלא כשר בלי SMS)שיש לי חבילה בציטה בהר חוצבים לא כתבתי את המספר חבילה.. מה לעשות?
תעברי על רשימת ההזמנות שלך שצריכות להגיע, תעתיקי מספרי מעקב לכאן: ותראי מה מתחיל ב-AE

לא צריך להשקיע בטקסט עד כדי כך :LOL:
מספיק לכתוב שאם הוא שולח עם צ'יטה 99% שהחבילה לא תגיע והיא תחזור אליו ואז תפתחו סכסוך.
המוכרים פוחדים מסכסוכים...
אני רוצה לסגור קניה-הרבה בזכותך.תחפושות ואביזרים... אז יישר כוחך,
אחרי החוויות האחרונות בצ'יטה -מה את ממליצה לכתוב ובאיזה שלב,לפני קניה או אחריה? ולפנות לכל מוכר בנפרד? תודה מראש!

אני רוצה לסגור קניה-הרבה בזכותך.תחפושות ואביזרים... אז יישר כוחך,
אחרי החוויות האחרונות בצ'יטה -מה את ממליצה לכתוב ובאיזה שלב,לפני קניה או אחריה? ולפנות לכל מוכר בנפרד? תודה מראש!
תודה ובשמחה!
אחרי הקנייה תיכנסי ל"הזמנות"/ פרטי ההזמנה
יש שם כפתור של פנייה למוכר.

@למה מה קרה?
מה זה טופס ה html של משלוחי צ'יטה שצירפת מקודם
זה קישור לאתר מסוים או שזה תוכנה מבוסס רשת?
זה אמין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה