צילום אירועים ,

• הוסף לסימניות
הגלים,מה הם דורשים מהצלמת כשהם לא מוכנים לשלם לה? אפשר לחשוב שהם משלמם את זה מהכיס שלהם,הם בסך הכל מבקשים את זה מההורים,וכשהצלמת עושה את העבודה הכי טובה שלה ומשלימה את הצלם איפה שהוא לא יכול במגבלה אנושית לצלם ב2 חזיתות איך היא תרגיש? איך היא תבוא לעבוד בחתונה הבאה? למה שתזיז פלאש סורר אחד ממקומו?למה לי לצלם ילדים אחד אחד כדי להוריד מהלחץ של הצלם לפני החופה?
התרגלתי כבר לשמוע משפטים כמו "אף פעם לא ראינו צלמת כזאת" ויש צלמים שגורמים להורים לשלם לי גם 600 שח [לריקודים]:rolleyes:
כבר יש להם נסיון מה יהיו התוצאות.אשאר עד סוף הריקודים גם אם זה נמשך עוד קצת,אקדים בחצי שעה אם יתחילו את האירוע יותר מוקדם,וכ'ו וכ'ו ובסוף האירוע אקבל את כל הברכות מהכלה מהאמהות ומהצלם.:)

• הוסף לסימניות
תודה!!! אני לא צלמת מתחילה וגם לא וותיקה.. יותר התמקדתי בילדים ,משפחה ואירועים קטנים.. אשמח להתלמד ולהתמקצע.. פנויה להצעות.. ואני טובה בזה ,יש לי את זה :) ואני אוהבת ללמוד..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CHELI87;1019851:
תודה!!! אני לא צלמת מתחילה וגם לא וותיקה.. יותר התמקדתי בילדים ,משפחה ואירועים קטנים.. אשמח להתלמד ולהתמקצע.. פנויה להצעות.. ואני טובה בזה ,יש לי את זה :) ואני אוהבת ללמוד..
אין קשר בין ילדים ומשפחה לאירועים. אם את נהדרת באירועים קטנים - כנראה תוכלי להיכנס בצורה די קלה לצילום חתונות. אם אין לך באמת ניסיון גדול מאוד באירועים, וספציפית בחתונות אין לך בכלל - אז כן, את צלמת מתחילה. וכל מה שאמרו לך פה בשרשור רלוונטי. (כי ניסיון בצילום ילדים לא רלוונטי כלל בנושא הזה.)

• הוסף לסימניות
תעשי מה שאני עשיתי לפני שנה וחצי,לכי עם צלם שמכיר אותך ומוכן לתת לך את הכניסה לשוק אצלו.שידריך אותך מה לשים לב מה חשוב מאד איזה ציוד את חייבת להכיר ולשלוט וכ'ו וכ'ואחרי שהוא יהיה מרוצה מהתוצאות את יכולה להמשיך הלאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה