צילום אירוע בחנוכה - אשדוד

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
בחנוכה בעז"ה ייערך אירוע למגזר החרדי באשדוד,
ביום שני כ"ו בכסלו (10 בדצמבר)
6 שעות עבודה: מ- 10:00 בבוקר עד 16:00

אף שהתקציב אינו גדול, אנו מעוניינים בתיעוד האירוע.
אודה לצלמי סטילס בלבד שישלחו הצעות מחיר בהקדם.

• הוסף לסימניות
שלחתי

• הוסף לסימניות
ושוב שלום לכולם,
קיבלתי באישי כמה וכמה הצעות.
אולי הייתי צריכה לתחום מראש במה מדובר, וחשוב לציין שתקצבו לי את נושא הצילום ב-1000 ש"ח.
זה אירוע של העירייה, אמורות להגיע משלחות מכובדות ולכן אני צריכה דווקא צלם ולא צלמת.
על הדרך, שמתי לב לדבר מעניין: צלמים נותנים הצעות גבוהות בהרבה מצַלמות...

עכ"פ, אודה אם תעדכנו האם המחיר מתאים וכן תצרפו קישור לדוגמאות.

• הוסף לסימניות
ולמה צלם ארועים שמוכר אלבום שלו ב4000 לא מוכן לשלם לצלמת יותר מ500?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סופרת;871230:
על הדרך, שמתי לב לדבר מעניין: צלמים נותנים הצעות גבוהות בהרבה מצַלמות...

לגברים יש אחריות של עול פרנסה.
יש להם יותר מס הכנסה.

• הוסף לסימניות
לגברים יש אחריות של עול פרנסה.
יש להם יותר מס הכנסה.
לא נראה לי שזו הסיבה

• הוסף לסימניות
הכל תלוי בניסיון ובשם של הצלמ/ת

• הוסף לסימניות
אני צלמת עם מצלמה מצוינת, ומעוניינת לעבוד ב 800 ₪

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר השירים;871981:
אני צלמת עם מצלמה מצוינת, ומעוניינת לעבוד ב 800 ₪

צוין שדרוש צלם דווקא ולא צלמת, צוין עוד שיש תקציב מוגדר בסך XXXX ש"ח

אפשר להציע רמה טובה יותר של צילום, מאפיינים יחודיים שישכנעו מדוע כדאי לתת לך ולא לאחר את התקציב הנתון, אין טעם לומר אני לא בדיוק מה שביקשתם אבל אני יוריד לכם במחיר.. זה רק כורת את הענף שכולנו יושבים עליו.

כך לענ"ד, ואני מקוה שהובנתי ברוח טובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה