צילום בסטודיו

• הוסף לסימניות
יווו פונפונית!!

(הערה לא מקצועית - הפנים לא כתומות מידי?)

• הוסף לסימניות
מתוק!!!!!!
בכוונה הרקע לא שרוף לגמרי?

• הוסף לסימניות
לא בכוונה בכלל...
בסט צילומים חלק מהתמונות יוצאות לי עם רקע שרוף וחלק לא לגמרי.
אני משנה צמצם תוך כדי צילום וזזה וכו' ולא מכוונת שוב את התאורה..
מה הפיתרון לזה?

אני בצעדי הראשונים בפוטושופ ולא הצלחתי לשרוף לגמרי

• הוסף לסימניות
לא שרפתי, רק צבעתי בלבן- עבודה מלמעלה

קבצים מצורפים

• IMG_9309copy.jpg
    KB 101.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יש לך בעיית צבע בתמונה
קאסט אדום על הכל

קבצים מצורפים

• IMG_9309copy.jpg
    KB 235.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ההבעה של הילדה מקסימה והקומפוזיציה מאוד טובה
לדעתי התאורה לא מכוונת טוב, או שהעריכה לא נעשתה טוב אבל חלק מהילדה ממש שרוף (צד ימין - לחי, ושרוול.
משהו גם גם כתום בפנים - אולי זה ההחזר מהבגד שהיא לובשת?
למה את משנה צמצם תוך כדי?

• הוסף לסימניות
תמיר, האם זה לא בהיר מידי מה שעשית?

• הוסף לסימניות
ואולי יש לי בעיית צבעים במסך
איך בודקים את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michalw770;890158:
תמיר, האם זה לא בהיר מידי מה שעשית?

הבהירות כאן כולה שלך...
אני נגעתי רק בצבע האדום

• הוסף לסימניות
לדעתי זה מהבגד.
קומפוזציה יפה! יישר כח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה