מידע שימושי צילום חתונה-אסף בן ישי

• פותח הנושא ONE1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מאד רציתי אותו לחתונה שלי (לפני 10 שנים) והוא היה תפוס לקחנו תלמיד שלו (לא השמות שכתובים למעלה) וממש לא הייתי מרוצה
התמונות בחדר ייחוד יצאו נוראיות היה וילון מכוער בחדר ובכל התמונות הוא השתמש בו כרקע
נקודה למחשבה שהצלם לא חשב עליה ונראה לי שצלם מקצועי כן היה חושב על זה היא שהיה לי על הראש מין זר/כתר רק על חצי ראש וכל התמונות הן מהכוון שלא רואים את הזר ,(בדקה אחת של החלפת מקום בין החתן לכלה זה יכל להסתדר)
אני גם חשובת שכדאי להשקיע קצת יותר (אם כמו שאמרה אחת למעלה -זה נכון) ולקחת מישהו מקצועי

• הוסף לסימניות
צילם אצלי בחתונה, אלוף!!! תמונות מדהימות, יחס שירות ותוצאה.
אצלנו הביא צלמת לריקודי הנשים - וראו טוב טוב את ההבדל... לא ממליצה על צלמים נילווים אלא רק עליו בעצמו.

• הוסף לסימניות
אנחנו לקחנו את 'בן ישי' (לפני 7 וחצי שנים) וביום החתונה הסתבר שלא הוא מגיע, אלא 'צלם שלו' ..
לצערי התמונות ברמה בינונית. שום תפיסה מיוחדת..
קלאסי רגיל..

• הוסף לסימניות
הוא צילם אצלנו ב3 חתונות- הייינו מאד מרוצים.
ועוד חתונה שצילם העוזר שלו- גם כן היה מצויין.

• הוסף לסימניות
בחתונה שלי רציתי אותו אך הוא היה תפוס,
המליצו לי מאוד על אחד העוזרים שלו.
ממש לא נהנהתי!!!
אני לא מסוגלת להסתכל על התמונות מהחתונה!!!

• הוסף לסימניות
שלום,רציתי לדעת האם מישהי מכירה את הצלם אסף בן ישי,
וראתה עבודות שלו לאחרונה?אשמח ממש לדעת!
תודה רבה
אשמח תגובות למייל michalevanaאין לכתוב כתובת מייל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היי לכולם תודה רבה רבה על הפרגונים מחם ממש את הלב מי שרוצה לבדוק ולברר פרטים או עבודות מוזמנת לשלוח לי במייל פרטים ואשתדל לחזור בהקדם
המייל שלי הוא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מרוצים מאוד!
צלם עדין ואדיב, תמונות מקצועיות ושירות על!
אין הרבה כאלה בשוק!
חשוב לקחת אותו ולא את המתלמדים שיש אצל סטודיו של צלם מקצועי.

• הוסף לסימניות
שוב תודה,
חשוב לי לציין שהמון אנשים פונים אלי ותמיד אומרים את המשפט "אבל זה אתה נכון לא הצלמים שלך "
אז ראשית הציין שמעולם לא אמרתי ללקוח שאני מצלם ובסוף שלחתי לו צלם אחר אולי פעם לפני כמה שנים כששברתי את הרגל וגם שם עדכנתי את הלקוחות קודם ושנית אני בד"כ לא עובד עם שום צלם.
זאת הנקודה שהיה מאוד חשוב לי להבהיר

• הוסף לסימניות
צילם את החתונה שלנו אין דברים כאלו! מדהיםםם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה