צילום ישירות למחשב

• הוסף לסימניות
באיזה תכנה הכי טוב, קל ונגיש לצלם ולראות ישירות במחשב?

• הוסף לסימניות
אין צורך בתוכנה עם הכבל של המצלמה אפשר לראות ישירות במחשב
אם את צריכה מאריך תבקשי מאריך USB עם מגבר
בירושלים קניתי אצל כשיוף בקינג גורג 5

• הוסף לסימניות
אני כן מחפשת לצלם דרך תוכנה, זה נותן אפשרויות טובות לשליטה , וצילום דרך המחשב.
בעבר צילמתי דרך לייטרום וכשזה עבד סדיר זה היה מצוין .
לא תמיד הוא התחבר לי בצורה תקינה , ולעיתים תכופות ויתרתי על הצילום ישירות למחשב.

לפני כשנה מישהי כאן בפורום כתבה שיהא מצלמת דרך הDPP . (מקווה שאני זוכרת טוב)
אשמח לשמוע על כך.

תודה לעונים

• הוסף לסימניות
קוראים לזה EOS UTILITIY וזה אחד לפני האחרון בתפריט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1765282:
קוראים לזה EOS UTILITIY וזה אחד לפני האחרון בתפריט.

ה- EOS UTILITIY זה תוכנה מסויימת או חלק מתוכנה של DPP?

• הוסף לסימניות
זה חלק מהתוכנות של קנון כמו הDPP

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1765741:
זה חלק מהתוכנות של קנון כמו הDPP

תוכלי לכוון אותי בתוכנת DPP איך להגיע לשם? חיפשתי ולא מצאתי

• הוסף לסימניות
תראי בהודעה מעל.
תכנסי לכל התכניות
canon utilities
EOS utility

• הוסף לסימניות
בתוכנה הנ"ל אפשר לצלם רק עם מצלמות קנון או גם במצלמות אחרות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה