צילום לחתונה

• הוסף לסימניות
מחפשת צלם מקצועי ואנושי לצילום חתונה.
מעוניינת בצלם מאד מקצועי אבל מצד שני צלם שזורם עם החתונה ומצליח לתפוס את הייחודיות שברגע עם התייחסות אנושית לכל המעורבים.
מעוניינת בהצעת מחיר בסיסית ללא וידיאו.
פרטים למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יוסי קבע כלל שלא מציעים בכללי אנשי מקצוע שאינם חברי פרוג אלא בפרטי..
אני בעד!

• הוסף לסימניות
גם אני שלחתי מייל בנושא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;437655:
יוסי קבע כלל שלא מציעים בכללי אנשי מקצוע שאינם חברי פרוג אלא בפרטי..
אני בעד!

נכון,
תודה,
אנא הקפידו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;437829:
בס"ד

אני לא בעד ההוראה. אני בעד יוסי.

מן הסתם אין הבדל ;)

:)
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;437829:
בס"ד

אני לא בעד ההוראה. אני בעד יוסי.

מן הסתם אין הבדל ;)
דווקא יש הבדל.
ההוראה היא משהו טכני ממוקד. יוסי הוא הרבה יותר מקיף, אנושי ומתחשב :)

• הוסף לסימניות
מה יש לכם??? :)
החנופה הזו הולכת לעלות לי ??? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;437986:
מה יש לכם??? :)
החנופה הזו הולכת לעלות לי ??? :)
תמים מצידך לשאול אם היא הולכת לעלות. יותר נכון לשאול מתי וכמה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה