צילום מוצר

• הוסף לסימניות
המון זמן לא העליתי לכאן תמונות..

מה דעתכם על צילום הסטודיו הבא:

צפה בקובץ המצורף 80009

Sony a350
Tamron 17-50

כל תגובה תתקבל בברכה :)

קבצים מצורפים

• DSC06134(1)-חלק-1.jpg
    KB 100.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נראה כמו לקוח מפרוספקט, שזה יפה.
מפריעה לי העטיפה בצידה הימני, משהו לא מסודר שם...

• הוסף לסימניות
הצילום טוב, סטיילינג לא מוקפד, תאורה מצויינת.

• הוסף לסימניות
צילום טוב. עטיפת הדיסק גרועה. לטעמי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;496417:
נראה כמו לקוח מפרוספקט, שזה יפה.
מפריעה לי העטיפה בצידה הימני, משהו לא מסודר שם...
תודה :)
החלק הכהה בצד ימין זה החלק הפנימי:
צפה בקובץ המצורף 80018

נכתב ע"י yossmor2;496456:
הצילום טוב, סטיילינג לא מוקפד, תאורה מצויינת.
במושג 'סטיילינג' אתה מתכוון לאופן שבו העמדתי את הדיסק או למשהו אחר? אשמח לשמוע פירוט כי המושג הזה לא ממש ברור לי.

נכתב ע"י חיוכון;496525:
צילום טוב. עטיפת הדיסק גרועה. לטעמי.
יש הרבה שיחלקו עלייך בנושא. היתה התלהבות גדולה סביב העטיפה הזאת. אבל נראה לי שזה כבר לא קשור לפורום צילום.

קבצים מצורפים

• DSC06114(1).jpg
    KB 101.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אני לא מבין בצילום אבל לא צריך להבין בשביל לראות שזה מקצועי וכאילו הדף מודבק על מסך
(אחלה דיסק!!! התמונות של הסולן האח בתיק שלך מדהים.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה