צילום מסך מפרימייר

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לצילום מסך של חלונית video transition מפרימייר, וכן של
חלונית video Effects.
אצלי מותקנים גם חבילות פלאגינים, לכן אני זקוקה, להכנת דפי לימוד, לחלוניות בסיסיות.

מגרסה CS6 ומעלה, עדיפות לגרסת CC 2014.
אבל גם הגרסאות האחרות תועלנה.
מי שיש באפשרותו לעזור לי, אודה מאוד.
(נמחק לי דיסק קשיח, וחלק מהקורבנות היו דפי השיעורים.)

• הוסף לסימניות
שלחתי לך למייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;1900458:
אני זקוקה לצילום מסך של חלונית video transition מפרימייר, וכן של
חלונית video Effects.
אצלי מותקנים גם חבילות פלאגינים, לכן אני זקוקה, להכנת דפי לימוד, לחלוניות בסיסיות.

מגרסה CS6 ומעלה, עדיפות לגרסת CC 2014.
אבל גם הגרסאות האחרות תועלנה.
מי שיש באפשרותו לעזור לי, אודה מאוד.
(נמחק לי דיסק קשיח, וחלק מהקורבנות היו דפי השיעורים.)

ראשית, תנחומי על החומר שאבד. זה באמת קשה ומתסכל.
שנית, אני בשכפולים שלי צלמתי חלונות כולל הפלאגינים, ולתלמידות הסברתי שאלו התקנות חיצוניות, וכתבתי לידם אפקטים צד שלישי. קצת מושגים חדשים- לא נורא.
שלישית- בהצלחה!

• הוסף לסימניות
רעיון מצוין.
תודה.
ומכאן הקריאה המומלצת לגבות לכם עותקים,
לפחות מקבצים כאלו, שהם ממש לא כבדים, ואפשר לגבות בקלות.
למזלי הדפים של אפטר, שהם קשים וארוכים יותר להכנה,
היו לי גם על המייל.

• הוסף לסימניות
יש למישהו אפשרות לבדוק אם התיקייה utility,
היא מובנית בפרימייר, או מפלאגין?
(או בקיצור, מישהו שלא מותקנים להם פלאגינים, יכול לבדוק אם התיקייה הזו קיימת אצלו בחלונית Video Effects)

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יש למישהו אפשרות לבדוק אם התיקייה utility,
היא מובנית בפרימייר, או מפלאגין?
כן. זה מגיע מובנה בתוכנה.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי א.;1902292:
כן. זה מגיע מובנה בתוכנה.
בהצלחה!!!

תודה,
המרתי על זה.
ושמחה לשמוע שאכן כך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה