צילום מקצועי זול בבני ברק

• הוסף לסימניות
מי מכיר צלם מיקצועי לתדמית בבני ברק זול

• הוסף לסימניות
בס"ד

תנסה אצל ידידי המוכשר, דובי קורלנסקי (וידאו) 0545625900

• הוסף לסימניות
נראה לי שבכלל הוא צריך לכתוב שני הודעות בשביל להצטרף לפורום וזו ההודעה הראשונה שלו (שימו לב שהוא הצטרף כבר ב2010) והבן אדם בכלל לא הגיב מאז ששחרר את ההודעה הזו לציבור. והוא לא באמת מחפש צלם אלא 'תדמית זולה'. או 'בני ברק זולה'....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;878167:
נראה לי שבכלל הוא צריך לכתוב שני הודעות בשביל להצטרף לפורום וזו ההודעה הראשונה שלו (שימו לב שהוא הצטרף כבר ב2010) והבן אדם בכלל לא הגיב מאז ששחרר את ההודעה הזו לציבור. והוא לא באמת מחפש צלם אלא 'תדמית זולה'. או 'בני ברק זולה'....

באג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרבי;878016:

אף אחד לא מכיר משהו שלא קיים

אני מניח שמדובר בטעות ניסוח, אשמח אם תבהיר את כוונתך

• הוסף לסימניות
גם מקצועי וגם זול ????

בס"ד,
נכתב ע"י הרבי;878016:

גם מקצועי וגם זול. לא התבלבלתם לרגע ????

סבא שלי היה אומר, יקר לי הזול הזה ....

• הוסף לסימניות
בס"ד

רחמנות על הבחורצי'ק.

ביקש הצעה וחטף על הראש.

הי שם למעלה, אני איתך... :)

• הוסף לסימניות
לא מבין על מה המהומה?

מחפש צלם שיודע את העבודה ולוקח מחיר שפוי לפי התקציב שיש לו.
הבעיה של פותח האשכול היא שהוא לא עשה סקר מחירים/איכויות ולא יודע להגדיר, עד כמה זה נקרא זול.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מסכן הבחרתם אותו... הוא נבהל.

• הוסף לסימניות
אין תמיד קשר ישיר בין ידע מקצועי למחיר.

מחיר נקבע בעיקר משקולי מיתוג שיווק ובחירת קהל יעד.

יש לא מעט צלמים איכותיים במחירים סבירים.
יש המון המון המון צלמים לא איכותיים במחירים מופקעים.

את כל משפטי "סבא של יהיה אומר" דחפו לכם יועצי שווק ומיתוג שמנסים לגרום לכם לשפוך כסף ואז להרגיע את מצפונכם מחד שקניתי איכותי ומאידך במעין פיגמליון שכזה גם לאהוב את העבודה.

אם תבדוקו את המוצר לגופו ותשוו מחירים יכולים להיות לכם הפתעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה