צילום סט ספרים

• הוסף לסימניות
בצילומי סט ספרים יש קושי מצד ה'שיעמום'של הכריכה והן מאותיות הזהב שעלולים ליצור החזרי אור ובכל שינוי של זווית תאורה יש הפרשי צבע שונים בין החלק העליון של הספר לתחתון, שלא לדבר על הפרש בין ספר לספר. (יש שינויים אמיתיים במקור בהדפסה של הכיכות, אבל לא עד כדי כך). מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• DSC_8-1.jpg
    KB 677.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
לדעתי כדאי לצלם בלי פלאש עם פיצוי חשיפה שלילי או בעריכה לחזק צללית. ובכל מקרה ליישר אותם לקו מישורי שווה. בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dhd;712917:
לדעתי כדאי לצלם בלי פלאש עם פיצוי חשיפה שלילי או בעריכה לחזק צללית. ובכל מקרה ליישר אותם לקו מישורי שווה. בהצלחה :)

לצלם בלי פלש? אולי עדיף לצלם בלי מצלמה:)
התמונות עוד לא עברו טיפול בפוטשופ.
מה שכן, אני יישרתי את התמונה מהתמונה המקורית שמצורפת כעת.

קבצים מצורפים

• 222.jpg
    1.3 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הפלאש הורס תמונות במיוחד אם הוא בלי ריכוך, מוריד את הצבע והעומק... זה גם מה שלמדתי !
לתמונות טובות עדיף בלי פלאש או לפחות עם ריכוך כך שהפוטו שופ יהיה מיותר,
(תוסיף חמימות לתמונה , אפשרי גם בשעת צילום ב-WB )

• הוסף לסימניות
יפהפה!

אני יודע עד כמה זה קשה לצלם סט כזה...

נראה לי צריך טיפה תיקון בשני הצדדים, יש שם יותר אור מאשר במרכז.
הכרך האחרון משמאל קצת בולט יותר מהשאר.

• הוסף לסימניות
יפהפה!

אני יודע עד כמה זה קשה לצלם סט כזה...

נראה לי צריך טיפה תיקון בשני הצדדים, יש שם יותר אור מאשר במרכז.
הכרך האחרון משמאל קצת בולט יותר מהשאר.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה,
שים לב שבתמונה השניה שהעלת הקטע של הדפים שרוף.

• הוסף לסימניות
שלמה תצלם אם תאורה חמה ללא פלאש

• הוסף לסימניות
יפה, אני יודעת שהתמונות שלך נוטות לבהירות יתירה,
אבל כאן הדפים ממש שרופים.

• הוסף לסימניות
אולי כדי להתגבר על השיעמום של האובייקט,
אפשר להעמיד אותו בצורה מעניינת, כמו חצי עיגול למשל, וצילום מזוית עקומה, עם פוקוס על הספר הראשון והשאר מיטשטשים עם העומק שדה... או כל זוית מעניינת אחרת.

• הוסף לסימניות
הנמכתי את עוצמת של הפלש האחוריים למינימום + כוורת, ובכל זאת הרקע נשרף, אנסה להחליש את העוצמה עוד יותר.

נכתב ע"י א"ב;713774:
אולי כדי להתגבר על השיעמום של האובייקט,
אפשר להעמיד אותו בצורה מעניינת, כמו חצי עיגול למשל, וצילום מזוית עקומה, עם פוקוס על הספר הראשון והשאר מיטשטשים עם העומק שדה... או כל זוית מעניינת אחרת.

נכון, יש גם דוגמה של עיגול, רק שזה מה שבחר הלקוח.

תודה

קבצים מצורפים

• ------------DSC_2381.jpg
    KB 315.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לדעתי כדאי ללכת על אור מרוכך(לא פלאש), או אפילו אור יום,

ולבוא בזווית צילום כמו בתמונה המצורפת.

http://www.hidabroot.org/ShopDetail.asp?ProductID=510
02112011134506_321242123.jpg

• הוסף לסימניות
בתמונה שהעלת, לא רואים את סוג הספרים.

• הוסף לסימניות
אולי לנסות עם מקור אור אחד ואז יהיה פחות ברק בכריכה?

• הוסף לסימניות
תוריד את הפיצוי חשיפה ותפתח יותר את הצמצם, ושוב יותר טוב תמיד (כמעט) בלי פלאש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה