צילומים מהחיים

• הוסף לסימניות
טוב יעל עשתה לי חשק להעלות

משתפת אתכם בחלק מצילומי לייפסטייל שלי (קיץ שעבר)

אשמח לשמוע חווד מהעין שלכם:)

קבצים מצורפים

• IMG_3394.jpg
    IMG_3394.jpg
    1.6 MB · צפיות: 39
  • IMG_3427-Recovered-Recovered.jpg
    IMG_3427-Recovered-Recovered.jpg
    1.7 MB · צפיות: 33
  • IMG_3446 (2).jpg
    IMG_3446 (2).jpg
    1 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
השנייה סוווווווווווףףףףףףף!!

• הוסף לסימניות
תודה!
אני הכי אוהבת את השלישית...

• הוסף לסימניות
השנייה:eek::)

• הוסף לסימניות
תמונות ממש יפות !!!
השניה הורסת!

• הוסף לסימניות
אוהבת את הסגנון - מקסים!

• הוסף לסימניות
חולה על הסגנון הזה
צריך להכניס אותו יותר...

• הוסף לסימניות
תמונות מעולות. עושה חשק להעלות גם כאלו...
הראשונה והשניה אהבתי הכי!

• הוסף לסימניות
איזה מוזר!

הגבתי בבקר וזה נעלם.. או שלא לחצתי שלח?

בכל אופן השניה מהממת.

• הוסף לסימניות
השניה פוסטר!!!
התאורה שם מדהימה!!

• הוסף לסימניות
תודה באמת כיף לשמוע מה חושבים אחרים
אני לא מצליחה להגיב לכל הודעה
אבל תודה!!

• הוסף לסימניות
מהמם

ואני אהבתי את השניה והשלישית גם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה