צילומים נדירים ביותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1466090:
מדפים אני קונה באיקאה, בתעופה אני לא מבין גדול, אבל בהמראה אין עשן מהצמיגים, זה בטוח.
אתה נכנס לפינה...
גם לי זה נראה המראה, העשן לא מהצמיגים, הוא מהמנועים

• הוסף לסימניות
כשמטוס נוחת, הגלגלים הקדמיים באויר?

• הוסף לסימניות
זה שבירת קוי הראיה כתוצאה מהפרשי טמפרטורות.
לפעמים רואים על הכביש 'גלי עשן' בימות בקיץ.
נראה מה הצלם יאמר...

• הוסף לסימניות
למי שטס או מבין טיפה בתעופה, נחיתה מתבצעת קודם על הגלגליים האחוריים ויש עשן, ורק אז על הגלגלים הקדמיים.
המראה ונחיתה נראות אותו דבר, ההבדל הוא העשן שמתווסף בנחיתה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YochiS;1466126:
כשמטוס נוחת, הגלגלים הקדמיים באויר?

ברור. אחרת הוא יתהפך.
יש לו את 'כוח התנועה' כמו באופניים. (חוקי ניוטון).

• הוסף לסימניות
נקים פורום תעופה?
נחכה לצלם ויאמר את דברו?

• הוסף לסימניות
העשן מהצמיגים וזה נראה ברור מאוד בתמונה, הוא עולה מהמסלול כלפי מעלה

והמנוע בכל מקרה לא מוציא עשן סמיך כזה

• הוסף לסימניות
לפי איך שאני רואה את המדפים של הכנפיים, זה המראה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1466176:
לפי איך שאני רואה את המדפים של הכנפיים, זה המראה.

מה אתה מוכן לסכן?
85mm 1.8 הולך?

• הוסף לסימניות
ומרפרוף קל בגוגל, זוית המדפים עשויה לשמש במגוון מצבים, גם בנחיתה.

ויקיפדיה:
שינוי הפרופיל אווירודינמי של הכנף נעשה לצורך הגדלת כושר העילוי של כלי הטיס במהירות נמוכה הנדרשת לגישה לקראת נחיתה או להמראה ולמניעת הזדקרות המטוס כתוצאה ממהירות זו, הגידול בעילוי מתבצע באמצעות הארכת הכנף באמצעות המדפים, פתיחת המדפים כלפי מטה, או שניהם יחד. פריסת המדפים גורמת גם לגידול במקדם הגרר של המטוס בכל משקל ומהירות נתונים. תוספת הגידול בעילוי מגיעה לעתים ל- 30%. במהירות גבוהה המדפים הפרוסים מהווים כוח גרר גדול על המטוס לכן הם מקופלים חזרה לתוך הכנף.

ניתן להשתמש במדפים כשהם פרוסים בחלקם גם לצורך המראה. עבור מטוסים קלים השימוש במדפים לצורך המראה יכול להיות אופציונלי, תלוי בשיטת ההמראה (לדוגמה, ממסלולים קצרים, מסלולים לא סלולים, מסלולים רגילים וכדומה). כשהמדפים פרוסים בחלקם לצורך המראה, זה מעניק למטוס מהירות הזדקרות נמוכה יותר אך רק עם עליית גרר קלה. מהירות הזדקרות נמוכה יותר מאפשרת למטוס להמריא ממסלולים קצרים יותר.
השימוש במדפים כשהם פרוסים במלואם נעשה בעיקר לצורך נחיתה כדי להעניק למטוס מהירות הזדקרות נמוכה יותר כך שמהירות הגישה לנחיתה תוכל להיות איטית יותר, מה שמאפשר למטוס לנחות במסלולים קצרים יותר. מקדם הגרר הגבוה שנוצר אודות לפריסת המדפים במלואם מאפשרת למטוס להגיע לגישה לנחיתה בצורה תלולה יותר (להאטה מאסיבית לאחר הנחיתה ישנם מחבלי הזרימה "ספוילרים").

http://he.wikipedia.org/wiki/מדף_(תעופה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1466188:
כנראה יש לך 2 עדשות:)

דווקא אין לי בכלל, הגיע הזמן.
אני רגוע:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1466037:
לפי זוית ה"מדפים" נראה שהוא בהמראה.

בבואינג 737 - 700 זוית המדף שנראית בתמונה לא אומרת אם זו נחיתה או המראה.
אתה צריך לראות את זוית המדף העליון (שלא רואים בתמונה) בשביל לדעת ב - 100%

העשן שנראה הוא עשן גלגלים ומתחיל באזור הגלגלים, עשן מנוע תקין הוא אד שקוף, עשן לבן מהמנוע זו תקלה חמורה.

ולכן זו נחיתה.

בנוגע לצילום מטוסים יש אנשים שזה התחביב שלהם, זה מכונה "ספוטינג מטוסים" ויש מקומות "סודיים" או מקומות שצריך "להתפלח" אליהם בשביל לתפוס תמונה נדירה של מטוס נדיר כמו אייר פורס 1 הידוע.

כאן אפשר לראות את המדף בנחיתה של 737 - 700:
https://www.youtube.com/watch?v=s8mp7PYvRFE

אולגה.

• הוסף לסימניות
שלמה, אני מקוה שהעדשה שלך במצב טוב
על סימנים קוסמטיים אני אסלח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1466245:
שלמה, אני מקוה שהעדשה שלך במצב טוב
על סימנים קוסמטיים אני אסלח

אחרי שאקנה בשבילי, אראה כמה יישאר לי בעודף:)

• הוסף לסימניות
תפסיד בהתערבות בכבוד :):):)

שים לב שהמנוע יושב לפני הגלגל והוא פולט אד/קיטור שקוף (לא לבן) בחלק שקרוב לבטן המטוס.
הגלגל של המטוס יוצר עשן לבן מהחיכוך של הגלגל באספלט, ממש כמו בלימת חירום ברכב.

אולגה.

• הוסף לסימניות
חברה חנוכה שמח לכולם את שתי התמונות שאתם מתווכחים אם זה בנחיתה או בהמראה....

אז בואו נסדר את העניינים המטוס הטורקי הוא בדרך להמראה.

והתמונה של המטוס של אל-על זה ממש בשניות הראשונות של הנחיתה....

ואם תסתכלו חזק על התמונה תבינו מה אמרתי............

שוב פעם את התמונות האלה אני צילמתי בנמל התעופה בן גוריון פשוט יש לי שם חבר שהוא עובד בכיר בשדה תעופה והוא לקח אותי דרך איזו קומבינה אז הדברים ברורים התמונות צולמו ע''י ישראל קליין

• הוסף לסימניות
אוקיי, שלמה הפסיד :p
אבל אתה יכול פשוט להעלים את האשכול במקום להמר על עדשותיך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1466343:
אוקיי, שלמה הפסיד :p
אבל אתה יכול פשוט להעלים את האשכול במקום להמר על עדשותיך..

נראה לך שאני לא יודע להפסיד בכבוד?:)
לא מתבייש להגיד טעיתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....