צילומי חוץ

• הוסף לסימניות
בקרוב יש לי צילומי חוץ לכלה.

צילומי חוץ לילדים, משפחות ומוצרים עשיתי כבר,
הפעם יש לי בפעם הראשונה כלה. האם יש טיפים מיוחדים?
אשמח לקבל מהמנוסים..
בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי 92;984757:
בקרוב יש לי צילומי חוץ לכלה.

צילומי חוץ לילדים, משפחות ומוצרים עשיתי כבר,
הפעם יש לי בפעם הראשונה כלה. האם יש טיפים מיוחדים?
אשמח לקבל מהמנוסים..
בתודה מראש!
יש לי מעט נסיון עם כלה (צילמתי חברה טובה ואחות)
צריך להזהר השמלה הלבנה אוהבת להישרף בצילום
המון הצלחות זה מקסים ומרגש

• הוסף לסימניות
קודם כל שלא תאחר לך.. לכלות יש תחביב לאחר בין חצי שעה לשעה לצילומי חוץ.

כמובן שתהיה צמודה אליה מישהי שתעזור, תחזיק את הזר, תתן יד כשצריך לטפס על משהו.
ושלא יביאו את כל העולם, לא צריך שם אמא, לא צריך אחים דודות והשכנה הכי טובה שגם רוצה לעזור - זה רק מאיט את הקצב.

לא להתלהב יותר מידי עם תמונות גוף מלא בגלל השמלה המהמממממת, לצלם פורטרטים, גם במבט הצידה, גם בלי חיוך - הרבה פעמים זה מחמיא לכלה יותר.

תאורת שמש אחורית תוסיף לתמונה, אל תחששי להושיב אותה על הדשא, ותרגיעי אותה שהג'וקים הקטנים שיסתבכו לה בשמלה - זה תמיד ככה..

• הוסף לסימניות
דבר ראשון ללכת לפני לעשות טיול במקום הצילומים. צילומי כלה תמיד יש יותר לחץ מצילום משפחה וכדי שיהיה לך בראש איפה ומה את מצלמת. תחשבי על פוזות לפני ותשימי לב לאיפה הידיים זה עושה הבדל גדול.
כמו שאמרו להיזהר לא לשרוף את השימלה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מירי - שיהיה לך המון בהצלחה!!
יש לך אומץ!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;985202:
קודם כל שלא תאחר לך.. לכלות יש תחביב לאחר בין חצי שעה לשעה לצילומי חוץ.

כמובן שתהיה צמודה אליה מישהי שתעזור, תחזיק את הזר, תתן יד כשצריך לטפס על משהו.
ושלא יביאו את כל העולם, לא צריך שם אמא, לא צריך אחים דודות והשכנה הכי טובה שגם רוצה לעזור - זה רק מאיט את הקצב.

לא להתלהב יותר מידי עם תמונות גוף מלא בגלל השמלה המהמממממת, לצלם פורטרטים, גם במבט הצידה, גם בלי חיוך - הרבה פעמים זה מחמיא לכלה יותר.

תאורת שמש אחורית תוסיף לתמונה, אל תחששי להושיב אותה על הדשא, ותרגיעי אותה שהג'וקים הקטנים שיסתבכו לה בשמלה - זה תמיד ככה..

תודה תודה תודה

• הוסף לסימניות
מה העדשה המועדפת מבין:
200 - 70, 50, ועדשה רחבה שבדרך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה