צילומי חלאקה

• הוסף לסימניות
חברה ביקשה ממני לברר, מהו המחיר הממוצע לצילומי חלאקה?
אשמח לשמוע פרטים בהקדם.

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה עיר, תלוי כמה תמונות, תלוי אם אלבום רגיל או דיגיטלי... תני עוד פרטים כך שנוכל לענות לך

• הוסף לסימניות
20 תמונות באלבום דיגיטלי 450 ש"ח
כל תמונה נוספת 15ש"ח
אני נותנת דיסק עם התמונות שבאלבום.

• הוסף לסימניות
היא מחפשת אחת בירושלים. כמות תמונות- סטנדרט. (לא ידוע לה מה הסטנדרט)

• הוסף לסימניות
אם תתני כתובת מייל,אשמח לשלוח אלייך מחירון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;868130:
אם תתני כתובת מייל,אשמח לשלוח אלייך מחירון.

כדאי לך!! התמונות שלה יפיפיות!!!
איזה תפיסות!!! משהו מיוחד!!

• הוסף לסימניות
כל אחד ולפי התקציב שלו.
יש כאילו שיעלה לך הסיפור 200 ויש כאילו 2000 אז מה הממוצאה? זה לא משנה מה הממוצאה אלה כמה היא רוצה להשקיעה. (אני אישית לא ישלח מחירון בגלל שאני מעל הממוצא)
בהצלחה לה!

ודרך אגב אני גם מסכימה שרחלי צלמת מקסימה באישיות ובתמונות

• הוסף לסימניות
עולה על הגל, אני גם מחפשת צילומי חלאקה בירושלים, אבל אני רוצה צלם חוץ לצילום סביב העיר העתיקה והכותל, צילום לכל המשפחה, יש לכם צלם/ת להמליץ לי עם קישור לתיק עבודות? תודה

• הוסף לסימניות
לגבי העיר העתיקה המומחה הוא תמיר, לגבי הילדים שבתמונה אני לא יודעת...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;868671:
לגבי העיר העתיקה המומחה הוא תמיר, לגבי הילדים שבתמונה אני לא יודעת...;)
לקח לי זמן להבין, ומי יודע לצלם גם ילדים וגם את העיר העתיקה והשילוב שלו מוצלח?

• הוסף לסימניות
ריקי, עלייך לא דיברתי....!

• הוסף לסימניות
מחירון ישלח בשמחה בפרטי במייל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;868668:
עולה על הגל, אני גם מחפשת צילומי חלאקה בירושלים, אבל אני רוצה צלם חוץ לצילום סביב העיר העתיקה והכותל, צילום לכל המשפחה, יש לכם צלם/ת להמליץ לי עם קישור לתיק עבודות? תודה
אני מצלמת באזור את מוזמנת לבקר באתר שלי (אני באמצה שידרוג האתר בעברית האתר באנגלית כבר משודרג ועדכני)
http://photosbyriki.com/blog_en/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;868807:
אני מצלמת באזור את מוזמנת לבקר באתר שלי (אני באמצה שידרוג האתר בעברית האתר באנגלית כבר משודרג ועדכני)
http://photosbyriki.com/blog_en/

מביך לומר, אבל האתר לא מתאים לגברים שרוצים לשמור על עיניהם, זה נסחף כבר כמה רמות מעבר ילדים ללא בגדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;868100:
חברה ביקשה ממני לברר, מהו המחיר הממוצע לצילומי חלאקה?
אשמח לשמוע פרטים בהקדם.
צילמוי חלאקה מנימום 20 תמונות 20 ₪ לתמונה0525230290 פלאש

• הוסף לסימניות
צילמתי 20 תמונות 200 ש"ח בי-ם נהניתי מאוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;871990:
צילמתי 20 תמונות 200 ש"ח בי-ם נהניתי מאוד!
אצל מי?
(אשמח לתשובה כאן או באישי, תודה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה