- הוסף לסימניות
חברה ביקשה ממני לברר, מהו המחיר הממוצע לצילומי חלאקה?
אשמח לשמוע פרטים בהקדם.
אשמח לשמוע פרטים בהקדם.
נכתב ע"י RacheliM;868130:אם תתני כתובת מייל,אשמח לשלוח אלייך מחירון.
לקח לי זמן להבין, ומי יודע לצלם גם ילדים וגם את העיר העתיקה והשילוב שלו מוצלח?נכתב ע"י sarit1ef;868671:לגבי העיר העתיקה המומחה הוא תמיר, לגבי הילדים שבתמונה אני לא יודעת...![]()
אני מצלמת באזור את מוזמנת לבקר באתר שלי (אני באמצה שידרוג האתר בעברית האתר באנגלית כבר משודרג ועדכני)נכתב ע"י טוליפ;868668:עולה על הגל, אני גם מחפשת צילומי חלאקה בירושלים, אבל אני רוצה צלם חוץ לצילום סביב העיר העתיקה והכותל, צילום לכל המשפחה, יש לכם צלם/ת להמליץ לי עם קישור לתיק עבודות? תודה
נכתב ע"י photosbyrik;868807:אני מצלמת באזור את מוזמנת לבקר באתר שלי (אני באמצה שידרוג האתר בעברית האתר באנגלית כבר משודרג ועדכני)
http://photosbyriki.com/blog_en/
צילמוי חלאקה מנימום 20 תמונות 20 ₪ לתמונה0525230290 פלאשנכתב ע"י נחמי ווייס;868100:חברה ביקשה ממני לברר, מהו המחיר הממוצע לצילומי חלאקה?
אשמח לשמוע פרטים בהקדם.
אצל מי?נכתב ע"י חנון;871990:צילמתי 20 תמונות 200 ש"ח בי-ם נהניתי מאוד!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים