צילומי חלאקה

• הוסף לסימניות
היי,

אני מחפשת צלמת טובה במחיר סביר לצילומי חלאקה בירושלים.
בבקשה ליצור קשר דרך ההודעה פרטית.

תודה,
:)

• הוסף לסימניות
בס"ד

רינה קליין/ריקי קנטרוביץ. מצויינות.

• הוסף לסימניות
ריקי מדהימה!!!!!!
אבל לא הייתי אומרת שהמחיר סביר...

• הוסף לסימניות
מחיר סביר הוא מושג שמשתנה מאחד לשני
תני טווח מחירים

• הוסף לסימניות
ביתר לא כ"כ רחוקה...
45 דק' באוטובוס
25 ברכב

• הוסף לסימניות
תודה לכם אבל באמת אני לא ירושלמית וגם לא במחירים סבירים כניראה.
יש את רבקי שוורץ
מירי יאקב
רחלי ניימן
חוה רוזמן
מרים טלוביץ
ואני מאמינה שיש עוד כמה

• הוסף לסימניות
יש גם את הני חשין
מיוחדת!!!

• הוסף לסימניות
ובלימי זינגר.

• הוסף לסימניות
יש בירושלים את מרים, צלמת מקסימה עם יחס מיוחד לילדים 057-3191092 <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;870009:
יש בירושלים את מרים, צלמת מקסימה עם יחס מיוחד לילדים 057-3191092 <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תמונות מדהימות ויחס מקסים!!!!

• הוסף לסימניות
יש את אסתר גוטפרוינד מרוממה - מחירים זולים ואיכות תמונות שלא נופלת על הגדולות
0548440468

• הוסף לסימניות
ריקי נראה לי התכוונת לחוה רוזנר :)
ממליצה אחת אחת על כל מי שריקי הזכירה- מוכשרות מאד מאד!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י good_say;869490:
היי,

אני מחפשת צלמת טובה במחיר סביר לצילומי חלאקה בירושלים.
בבקשה ליצור קשר דרך ההודעה פרטית.

תודה,
אני צלמת מאזור בני ברק המחיר שלי הוא 20 ₪ לתמונה מנימום 20 תמונות , וכמובן + נסיעות... פלאש- 0525230290

• הוסף לסימניות
בשוק שלי 20 תמונות 450 שח באלבום דיגיטלי פלוס דיסק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה