- הוסף לסימניות
אני מעונינת לנסות צילומי פנורמה על איזה מצב צריכה המצלמה לעמוד?
נכתב ע"י שושיה;878940:אני מעונינת לנסות צילומי פנורמה על איזה מצב צריכה המצלמה לעמוד?
נכתב ע"י tamiro;878945:על מצב ON
נכתב ע"י שושיה;878967:מה יש כזה מצב במצלמה?
אני מנותבת ואין לי אפשרות להריץ בגוגל.
ת'אמת חשבתי איך לשאול בצורה הכי פחות "רגישה" כדי שאקבל תשובה לענין.
יעלה, מישהו מוכן להחכימיני?
ד"א גיסתי קנתה עכשיו מצלמה של פוג'י (ביתית) שיש בה אופציה של צילום פנורמה (אצלה המצלמה עומדת על אופציה adv.) ולכן התעוררתי לשאול בענין, אם למישהו קשה נפשית למסור אינפורמציה, אז לא ותודה בכ"א...

נכתב ע"י שושיה;879167:זה בדיוק מה שרציתי לדעת, באמת חשבתי שזה כך שמחברים תמונות ועובדים קשות (אבל זה שווה...) אבל, כשראיתי את מצלמת גיסתי, חשבתי שאני טועה כי לה היה ציר עם חץ שהיו אמורים להוליך את החץ במדויק ובינתיים לסרוק את החדר ובסוף הסיבוב יצאה תמונה פנורמית בקלי קלות...
טוב, אני יוצאת לנסות אחלו לי בהצלחה, ובל"נ אעלה לפה את התוצאות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים