דרוש מידע צימרים\בתי מלון אחרי לידה עם החזרים מהקופ"ח

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח לקבל מידע על צימרים או בתי מלון שמביאים קבלה לקופ"ח, וכן חנויות שאפשר לקבל עליהן החזר מתוך הסל לידה.
תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח גם לדעת
וכן עד מתי אפשר לנצל את הצימרים המלון אם אני במאוחדת שיא

• הוסף לסימניות
איפה בהנביאים בדקת בליטוב או בביכורים

• הוסף לסימניות
זה עד חודש מהלידה
ללידה ראשונה עד שלישית חודש מהלידה.

ללידה רביעית ומעלה אחרי ניצול של 3 ימים ראשונים בבית החלמה או צימר וכו' תוך חודש מהשחרור זכאים ל 3 ימים נוספים (שלא חייבים להיות רצופים לימים הראשונים) עד חודשיים מהשחרור

• הוסף לסימניות
דחוףף- מכירים צימר שיכול להוציא קבלה בשביל לקבל החזר ממאוחדת?
יש לי עוד 4 ימים למימוש ההטבה ואני לא ממש מתכננת לצאת בקרוב...
מה עושים??

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם במכבי זה חודשיים מהלידה או מהשחרור?
או אם יש מקום שמוכן להוציא קבלה ואח"כ לממש?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם במכבי זה חודשיים מהלידה או מהשחרור?
או אם יש מקום שמוכן להוציא קבלה ואח"כ לממש?
אם ענו לך תשובה אשמח ממש,
יש לי עוד יום אחד לניצול...

• הוסף לסימניות
אם ענו לך תשובה אשמח ממש,
יש לי עוד יום אחד לניצול...
בעקרון זה עד חודשיים מהלידה.
אם השחרור מבית החולים היה לאחר הימים הבסיסיים עקב אשפוז של האמא או התינוק ניתן לשלוח בקשה במייל והם מאשרים חודשיים מהשחרור ולא מהלידה.

• הוסף לסימניות
היי ממליץ בחום על צימר -ים בבנתיה
אלופים בהחזרים ליולדות 0542989444 <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה