צימר/וילה וכד' לנופש משפחתי באזור ירושלים

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש למישהו המלצה חמה מאד לצימרים-וילה ענקית וכד' שמתאימה לכמה משפחות עם ילדים גדולים וקטנים, באזור ירושלים, עדיף מאד עם ברכה פרטית.
אפשר באזור גוש עציון.
אשמח מאד לשמוע רעיונות והמלצות.
(השנה אין אפשרות לעלות לצפון אז מחפשים באזור ירושלים...)

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
אנחנו נוסעים בקביעות ל"אחוזת אסתר" במושב תרום, (משפ' דניאל) וילה גדולה + 2 צימרים עם בריכה אמיתית גדולה. היתרון הוא שזה ליד בית שמש, והנוף הוא כמו בצפון... מקום פשוט מדהים!
0528723705 http://ester-zimer.co.il/index.html

• תודה
Reactions: RPO
  • הוסף לסימניות
אחוזת אסתר תפוס,
אבל ממש מקום בסגנון הזה אנחנו מחפשים,
ידוע למישהו????

• הוסף לסימניות
יש עוד מקומות בתרום, לא רק אחוזת אסתר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;783766:
יש עוד מקומות בתרום, לא רק אחוזת אסתר

יש לכם טלפונים/קישור וכד?
תודה!
(אני צריכה לכמה משפחות + בריכה חובה!!!)

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש בגוגל

• הוסף לסימניות
בכל אופן,
הייתי מעדיפה לשמוע המלצות ממי שהיה.
מישהו שמע/היה בתרום בצימרים של "קסם על המים"- אבי?
זה נשמע מתאים מבחינת מס' מיטות,
אבל מעוניינת לשמוע דווח ממקור ראשון...
תודה על כל עזרה!!

• הוסף לסימניות
יש את מושב בית מאיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;783919:
יש את מושב בית מאיר

תודה,
אני מחפשת גם שם,
אבל אני מחפשת לכמות גדולה של אנשים (5 זוגות + כ-20 ילדים)
אז אשמח מאד לקבל המלצות וטלפונים ספציפיים כי אני לא מצליחה להשיג ממש...

• הוסף לסימניות
הקפצה- דחוף!!
מי שמכיר משהו,
אולי בגוש עציון- אפרת- צור הדסה-בר גיורא וכו'...

• הוסף לסימניות
הקפצה
לשבת הבאה

מכירם באזור ירושלים או מרכז
לכ -50 איש כולל ילדים ותינוקות

נשמח שתעזרו לנו למצוא

• הוסף לסימניות
הייתי בקסם על המים - תרום.
מקום מדהים!!!
אבל לא נראה לי מתאים למה שאתה מחפש.
היינו בצימר אחד 6 אנשים ובצימר השני נכנס באמת יותר מיטות אבל לא מתאים למשפחות כי זה חדר אחד גדול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;980384:
מקום מדהים!!!
היינו בצימר אחד 6 אנשים ובצימר השני נכנס באמת יותר מיטות אבל לא מתאים למשפחות כי זה חדר אחד גדול.

יש שם המון חפצים שבירים וקטנים,
הסתדרתם עם הילדים?

• הוסף לסימניות
האם יש להם מס' צימרים, מה הסגנון, כולם אותו דבר? ראיתי תמונות והסגנון העתיק הזה לא כ"כ נראה לי...

נכתב ע"י גרפיקהil;980384:
מקום מדהים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;980393:
האם יש להם מס' צימרים, מה הסגנון, כולם אותו דבר? ראיתי תמונות והסגנון העתיק הזה לא כ"כ נראה לי...
יש להם 2 צימרים
המקום ממש נחמד ונעים

• הוסף לסימניות
מרכז - אכסניית נוער בפתח תקוה
ביתנים קטנים מוקפים דשא
נקי ומטופח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;980391:
יש שם המון חפצים שבירים וקטנים,
הסתדרתם עם הילדים?
הילדים שלי מאוד התלהבו מכל החפצים ולא העלו על דעתם לגעת בזה:)

נכתב ע"י משי 1;980393:

יש להם 2 צימרים, אחד בסגנון סיני עם שערים וכו', 2 חדרונים עם מטבח וסלון קטנצ'יק. והצימר השני בסגנון מערה עם מיטה תלויה - חלומי למי שאוהב את הסגנון.
בכללי צימרים פשוט מדהימים. הגענו לשם לקראת הערב ועמדנו פעורי פה במשך כמה דקות! הכניסה פשוט משגעת, גינה גדולה עם צמחים נדירים והשקעה מטורפת.

הילדים שלי רק רוצים לחזור לשם! (לא מקבלת אחוזים מבעל המקום או משהו כזה:rolleyes::p אבל התנסינו בהרבה צימרים והוא עלה על כולנה)
מי שרוצה פרטים נוספים - באישי.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע האם מישהו היה לאחרונה במושב תרום- אחוזת אסתר- מה רמת המקום, הנקיון?, הגודל?
תודה למגיבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה