קורונה צינון ועיניים אדומות צורבות -האם זה קורונה?

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לשמוע מנסיון בלבד.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
סביבי יש המון ילדים כאלו.
חלק עשו בדיקה- יצאו שלילי,החלק השני זכר שגם שנה שעברה היו כאלו וירוסים- במיוחד בשילוב של חום נוראי עם מזגן נון סטופ.
יתכן שגם לחולי קורונה היה צינון רציני, לרובם לא.
אם את לחוצה תעשי בדיקה.

• הוסף לסימניות
אני יותר לחוצה לעשות בדיקה.....
מפחדת יותר מהחיובי
השאלה אם זה אחראי?

• הוסף לסימניות
הילדים שלי גם מצוננים, ואחת עם עיניים אדומות צורבות.
רופא ילדים נתן טיפות עיניים
אחרי שינה חזקה של לילה + כמה שעות ביום האודם בעיניים עבר.
צינון זה לא תסמין קורונה - זה מהמזגנים.

• הוסף לסימניות
צינון אני יודעת שזה לא תסמין
השאלה מה עם העיניים
האם זה תסמין-עיניים אדומות.?

• הוסף לסימניות
היום כל דבר הוא תסמין,
יש לי גיסה שהיתה חיובית והיתה מקוררת..

• הוסף לסימניות
מהיכרות אישית עם התופעה(גם לי בימים האחרונים) לדעתי זה תוצאה של שהייה מרובה במזגן(ביחד עם החום הכבד)

• הוסף לסימניות
אלרגיה!!!
תקני אלרגיקס בבית מרקחת,
זאת תרופה ללא מרשם,
לוקחים בערב לפני השינה,

• הוסף לסימניות
השאלה אם זה אחראי?

היום כל דבר הוא תסמין,
יש לי גיסה שהיתה חיובית והיתה מקוררת..
לדעתי אחראי זה ,
להתייעץ עם רופא המשפחה ,
ואם אינך רוצה להיבדק , כי בכל אופן זה לא תסמינים מובהקים וברורים , ויכול גם להיות אכן תגובה אלרגית ,
ובכל אופן מומלצץ להיזהר ולהישמר בימים אלו כדי לא להדביק אחרים [גם בסתם צינון או וירוס ,כי אי אפשר לדעת בוודאות מה זה]
וכמובן להקפיד על מסיכה בכל מקום .
ההנחיות הם [מהאתר של מכבי]
---
על כל אדם עם חום של 38 מעלות ומעלה ותסמינים נשימתיים (שיעול או קושי בנשימה), להישאר בבית עד יומיים לאחר ירידת החום. כל זאת גם אם לא חזרו מחו"ל או היו במגע עם חולה מאומת.
------
בשורות טובות והרבה בריאות

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לשמוע מנסיון בלבד.
תודה רבה
כאחת עם נסיון רב בתחום ( כל המשפחה כולל כמעט כל המשפחה המורחבת )
אין לזה שום קשר
אגב הבת שלי הייתה לפני שלושה חודשים עם קורונה
ועכשיו היא מצוננת דומעת ומחרחרת

• הוסף לסימניות
כאחת עם נסיון רב בתחום ( כל המשפחה כולל כמעט כל המשפחה המורחבת )
אין לזה שום קשר
אגב הבת שלי הייתה לפני שלושה חודשים עם קורונה
ועכשיו היא מצוננת דומעת ומחרחרת
(סליחה נשלח לי תוך כדי כתיבה )
עם חום
אבל שאלתי את הרופא משפחה כדי להיות רגועה והוא אמר לי
"עוד הרבה לפני הקורונה הקליניקה שלי הייתה עמוסה בפציינטים "
במילים אחרות " תרגיעו "

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה