דרוש מידע צינתוקים באמצע הלילה

• הוסף לסימניות
החל מהשעה 3.00 בלילה, כל חצי שעה טלפון. זה מצלצל וכשאני מרימה זה מיד מתנתק.ואם לא הרמתי, אז אחרי 4-5 צלצולים זה מתנתק. מספרים מוזרים, זה נראה כמו ארה"ב. ניסיתי לחזור, אבל לא יכולה לחייג לחו"ל מהפלפ'.
המספ': 18184627664+
18184621349+
233024897327+
2330248907794+
הפעם האחרונה שצלצל היה בשעות הבוקר.
האם ידוע לכם מהם המספרים הנ"ל?

• הוסף לסימניות
לא מכיר את המספרים אבל יכול להיות שבטעות התפרסם המספר שלכם באיזה הקשר בטעות.
אם יש לכם אפשרות טכנית (ידע לשיחה בשפה מתאימה למדינת הקידומת, אפשרות שיחות לחו"ל) לכאורה כדאי להרים טלפון שנים לברר על מה מדובר, על הצד שזאת לא טעות.

• הוסף לסימניות
מכירה גם מישהו שצלצל לו (לא בדיוק אותו מספר) אבל גם משהו מוזר, כמובן לא מהארץ

• הוסף לסימניות
החל מהשעה 3.00 בלילה, כל חצי שעה טלפון. זה מצלצל וכשאני מרימה זה מיד מתנתק.ואם לא הרמתי, אז אחרי 4-5 צלצולים זה מתנתק. מספרים מוזרים, זה נראה כמו ארה"ב. ניסיתי לחזור, אבל לא יכולה לחייג לחו"ל מהפלפ'.
המספ': 18184627664+
18184621349+
233024897327+
2330248907794+
הפעם האחרונה שצלצל היה בשעות הבוקר.
האם ידוע לכם מהם המספרים הנ"ל?
קידומות של הולנד וגאנה ( לפי גוגל)

• הוסף לסימניות
גם אני וגם בעלי קיבלנו את הצנתוקים האלו, נשמע מפחיד

• הוסף לסימניות
@פינחס רוזנצוויג אני שואל, אם כשמרימים לענות זה מתנתק, או גם כשחוזרים ומתקשרים באופן יזום. אם נניח שכשחוזרים בפועל זה לא מתנתק, הייתי ממליץ לחזור. עם זאת, מכיון שאני רואה שהרבה כאן התלוננו ולא יודעים מי זה, אני כבר יכול לשער את התשובה, שגם כשחוזרים בפועל זה מתנתק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה