ציפוי כלי כסף

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש למישהו ניסיון בעניין?
התוצאות משביעות רצון? מחזיקות מעמד?
כמה זה עולה?

תודה

• הוסף לסימניות
לא התנסיתי, רק שמעתי...
הציפוי מקסים לכשעצמו, אבל אם נוטף מהנרות, ואח"כ מורידים את זה, יורד גם הציפוי,

שוב, רק ממה ששמעתי.

• הוסף לסימניות
עשיתי ואני מרוצה עד הגג, צריך לשמור מחלב, שמן וכו'
במשך הזמן זה קצת פחות אבל עדיין לא צריכה לצחצח כבר שנה כמעט!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nava;654554:
עשיתי ואני מרוצה עד הגג, צריך לשמור מחלב, שמן וכו'
במשך הזמן זה קצת פחות אבל עדיין לא צריכה לצחצח כבר שנה כמעט!

יש לך ניסיון גם עם כוס קידוש? כי אני רוצה לצפות את כוס הקידוש.
חוצמזה, כמה זה עולה? איפה עשית?

• הוסף לסימניות
ההורים שלי עשו לקנדלברה שלהם ולפמוטות, וזה נראה פשוט מדהים! (אפאחד לא הסכים לנקות את זה כל שבוע...) וזה היה הפתרון!

לגביע- הוא לא הסכים לעשות להם כי הוא אמר שזה לא מחזיק!

• הוסף לסימניות
לא יודעת - מישהו מירושלים - אם את רוצה אני יברר לך

• הוסף לסימניות
דווקא אנחנו עשינו לגביע לפני הרבה זמן נראה לי יותר משנה אבל אני לא כל כך זוכרת ונשמר יחסית יפה למה שהיה בלי הציפוי, אבל כשהחזירו את זה היה שריטות רציניות בפנים הגביע ולא שמתי לב כשהחזירו את זה, אז כדאי לשים לב טוב לפני שמשלמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;654784:
ההורים שלי עשו לקנדלברה שלהם ולפמוטות, וזה נראה פשוט מדהים! (אפאחד לא הסכים לנקות את זה כל שבוע...) וזה היה הפתרון!

לגביע- הוא לא הסכים לעשות להם כי הוא אמר שזה לא מחזיק!

תודה מלכי, ואני חשבתי שיש דרך קסם להסוות את העצלות שלי...

• הוסף לסימניות
אן לי נסיון.
אבל גביע צריך ציפוי? זה הכלי שהכי לא קשה לניקו ובמוצ"ש שוטפים אותו כמו כל הכלים נשאר יפה וחדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה