ציפורים

• הוסף לסימניות
ציפור הבוקר:

picture.php

ציפור הלילה:
picture.php

• הוסף לסימניות
מקורי ומלא השראה!
אשמח אם תסבירי מדוע ולמה נכנסה כל ציפור לקטגוריית בוקר או לילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1303284:
מקורי ומלא השראה!
אשמח אם תסבירי מדוע ולמה נכנסה כל ציפור לקטגוריית בוקר או לילה.

תודה.
ציפור הבוקר משדרת חיות, רעננות, פוקוס ואנרגיה.
ציפור הלילה (אין הכוונה למונח הנפוץ "ציפורי לילה") מהווה בבואה של רגעי השקיעה לעולם השינה. מראות החולפים ביעף בטשטוש ובאי סדר. לכן גם השארתי קווי סקיצה להראות את חוסר המיקוד והעדר ההחלטיות.

• הוסף לסימניות
מריסה, הא לך עוד סיבה למה אני אוהבת את היצירות שלך. כל אחד רואה בהם משהו שונה בתכלית...
מה שאני ראיתי בציורים:
דווקא כן התייחסות למונח "ציפורי לילה". ציפור הלילה צבעונית, יצירתית, מתפזרת, חיה. היא נראית ברגעים הטובים שלה. העיניים מאוד צלולות, בניגוד לנוצות המתעופפות. המקור שלה מתרומם בצורת תו. וכל התנועתיות הזו ממש מתנגנת...
היא הזכירה לי אותי בשעות הלילה הפוריות...

ציפור הבוקר עבורי היא חידה. עיניים עם 'שקיות', מבט- שמסתכל, אך רואה דברים אחרים, יותר אסופה, ויש עליה אור של בוקר מוקדם מאוד. ממש אור ראשון.

• הוסף לסימניות
אהבתי גם את הפרשנות שלך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה