דרוש מידע ציפורי בכנרת או כינורות?

• פותח הנושא ZA-ZA
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אמצע שבוע - חצי פנסיון
מה עדיף מביניהם?
וכן האם יש חדרים עם ג'קוזי.
והאם יש למישהו מספר תקין של הזמנת חדרים בניר עציון.
תודה רבה על כל תשובה!

• הוסף לסימניות
בציפורי יש חדרים עם ג'קוזי בכינורות לא יודע
מבחינת רמה נראה לי כינורות קצת יותר (גם באוכל וכן יש שם בריכה וספא נורמלים)אבל גם קצת יותר יקר
בכל מצב בשני המלונות האלו חשוב לשאול מראש האם יש קבוצות נשים באותו יום כי אם כן זה סיוט מטורף

• הוסף לסימניות
מבחינת רמה של החדרים - אין ספק שבציפורי החדרים יותר ברמה!!
בכינורות החדר ישן ובמיוחד השירותים והמקלחת - לא משהו...
(הבנתי שיש כמה סוגי חדרים)

• הוסף לסימניות
אמצע שבוע - חצי פנסיון
מה עדיף מביניהם?
וכן האם יש חדרים עם ג'קוזי.
והאם יש למישהו מספר תקין של הזמנת חדרים בניר עציון.
תודה רבה על כל תשובה!
מכל המלונות
הייתי ממליצה רק על ניר עציון

• תודה
Reactions: yz
  • הוסף לסימניות
אני ממליץ על כינורות
הייתי שם ונהניתי
הצצתי בציפורי והרבה יותר צפוף
בכינורות יש נוף לכינרת בחלק מהחדרים
בציפורי זה סתם באמצע רחוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה