ציפורי חפץ חיים

• הוסף לסימניות
האם השתנה משהו במלון מאז שהשתנה שמו לציפורי?

• הוסף לסימניות
ההכשר גם?
כך שמעתי ואני לא יודעת אם זה נכון..

• הוסף לסימניות
ההכשר בד"ץ העדה החרדית.

• הוסף לסימניות
חדרים מסוימים שודרגו והפכו לחדרי אירוח מדהימים (המחיר גם עלה)
מעבר לזה, נוספו ערסלים ונדנדות לילדים במדשאות שבחוץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;1059263:
חדרים מסוימים שודרגו והפכו לחדרי אירוח מדהימים (המחיר גם עלה)
מעבר לזה, נוספו ערסלים ונדנדות לילדים במדשאות שבחוץ.

החדרים "המדהימים" ששודרגו, שודרגו עוד בימי הבעלים הקודמים.
בגדול המחיר שם הוא של מקום יוקרה והתמורה של בית הארחה ללא כוכבים...
אבל הכשרות החדשה למי שזקוק לה, ליגה לאומית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1059264:
החדרים "המדהימים" ששודרגו, שודרגו עוד בימי הבעלים הקודמים.
בגדול המחיר שם הוא של מקום יוקרה והתמורה של בית הארחה ללא כוכבים...
אבל הכשרות החדשה למי שזקוק לה, ליגה לאומית.

אצלנו קוראים לזה "אבי גערעדט..." במחילה.

הייתי שם לפני כחודש והתמורה שמקבלים בהחלט משתלמת בהתאם לתשלום.
היינו בחדרים ששודרגו והם אכן מדהימים! (כבר לא מדברת ביחס לבתי מלון אחרים שגובים הון על חדרים עלובים ביותר, ריהוט ירוק וישן למי שיודע למה אני מתכוונת...)

אבל גולת הכותרת זה האוכל שמוגש שם.
אני בעלת נסיון לא קטן בבתי מלון ;):p ותאמינו לי מה שהוגש שם במשך השבת לא ראיתי בשום מקום אחר!

טוב, עוד תגידו שיש לי מניות או מי יודע מה אז אפסיק כאן, אבל לדעתי בין בתי המלון החרדיים בארץ הוא לוקח את המקום הראשון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;1059279:
אצלנו קוראים לזה "אבי גערעדט..." במחילה.

הייתי שם לפני כחודש והתמורה שמקבלים בהחלט משתלמת בהתאם לתשלום.
היינו בחדרים ששודרגו והם אכן מדהימים! (כבר לא מדברת ביחס לבתי מלון אחרים שגובים הון על חדרים עלובים ביותר, ריהוט ירוק וישן למי שיודע למה אני מתכוונת...)

אבל גולת הכותרת זה האוכל שמוגש שם.
אני בעלת נסיון לא קטן בבתי מלון ;):p ותאמינו לי מה שהוגש שם במשך השבת לא ראיתי בשום מקום אחר!

טוב, עוד תגידו שיש לי מניות או מי יודע מה אז אפסיק כאן, אבל לדעתי בין בתי המלון החרדיים בארץ הוא לוקח את המקום הראשון!

אוי, נראה לי שאנחנו קרובי משפחה...
גם כשאני הייתי שם חלק קטן מהמשפחה אמרו במדויק את אותם הדברים, גם הם הוסיפו קריצה והוציאו לשון...
מכיוון שאנחנו מכירים אותם את רמתם ואת טעמם הקולינרי קיבלנו את זה בהבנה...
"במחילה" יתכן שאנחנו קרובי משפחה!!!!?????

• הוסף לסימניות
דאלאס.
ההדגשה כאן היא מבין המלונות הבודדים בארץ בהכשר מהודר!
יש הרבה מלונות מפוארים ויוקרתיים יותר בארץ ובחו"ל... בהכשרים אחרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה