ציפורי לילה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1639578:
כשתגורי במושב תביני...:cool:
משוטטים גם באמצע הלילה בלי פחד..

ותמונה חזקה!!
כאילו שהינשוף אומר 'אני לא מפחד מכלום (מצלמים) רק מהד' ..)
לשוטט באמצע הלילה בלי פחד?
ממש לא.
אולי בחופש הגדול כשכל הנופשים ערים ומתרוצצים על אופנים כאילו אמצע היום.
במשך השנה זה ממש לא בטוח להסתובב באמצע הלילה.
הסיבה - גנבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1639587:
לשוטט באמצע הלילה בלי פחד?
ממש לא.
אולי בחופש הגדול כשכל הנופשים ערים ומתרוצצים על אופנים כאילו אמצע היום.
במשך השנה זה ממש לא בטוח להסתובב באמצע הלילה.
הסיבה - גנבים.

נכון !
התכוונתי באמת לתקופת הקיץ והנופש.
(אבל תמיד כשאנחנו נוסעים לסבתא'שלי אז אנחנו מטיילים עד איזה 2 בלילה גם בלילות רגילים , ולא יודעת לא מפחדים ..)

• הוסף לסימניות
צילום לא טוב
תפיסה נחמדה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1639610:
צילום לא טוב
תפיסה נחמדה
אני בדיוק מתלבט איך לצלם בפעם הבאה
לצלם במהירות נמוכה לא נראה לי שיעזור, כי הוא די תזזיתי, ויימרח ככל הנראה.
מה שנראה לי שאעשה זה פשוט להקים מערך פלאשים, ולקוות שהוא ייכנס שוב לטווח הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה