עזרה ציפורן חודרנית שכואבת מאד....

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם טופלתם אצל דר ליבמן - מההמחיר שלו?
והאם עדיין זה לא חזר? עוד מישהו שמע עליו ויכול להמליץ שלא חוזר?
טופלתי אצלו לפני שנה וחצי,-(ברחוב חירם)
עם כיסוי של מכבי עלה 100 ש"ח עם תוספת של איזה חומר (בלי התוספת זה חינם, ואני לא זוכר למה היא מיועדת)
לא חזר וב"ה לא בכיוון לחזור,
ממליץ מאוד.

• הוסף לסימניות
הודיעו לי מראש אצל ריצ'ארד יפה שאין החזרים מקופות חולים.
לדעתי בתחום הזה קופות החולים לא מחזיקות את המומחים.
וחבל מאד..
למה צריך לפנות לרפואה פרטית?!
העיקר שאני אחרי...!
הייתי אצל ריצארד יפה מירושלים ולא האמנתי כמה סבל אפשר לחסוך אצל רופא מומחה...!
ההרדמה המקומית היתה מעולה.
והוא הוציא את הכל תוך שניות. במיומנות.. לא הרגשתי כלום!
עכשיו ההחלמה לוקחת זמן (ואת זה הוא לא אמר מראש..)
למישהו יש את פרטי הטלפון של ד"ר ריצ'ארד יפה?
תודה

• הוסף לסימניות
אני ממליצה מאד על דר' אלי לונדון,
מקבל דרך הכללית, במקור ברוך-ייעוץ בלבד ומטפל בכללית בביג בבית שמש.
הוא אורטופד מומחה ופודיאטור בהדסה עין כרם.
ההרדמה שלו ממש לא כאבה, הוא משתשמש במחט הכי דקה,
הטיפול גם לא כאב,
ב"ה סבל של כמה שנים חלף ועבר לו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה