עזרה צירוף קבצים ב-PDF

• הוסף לסימניות
@S&S ביקשת -
"מנושא לנושא באותו נושא"
איך מצרפים כמה PDFים לקובץ אחד?
לא היה לי דרך להגיע אליך... ואני מקווה שאני לא חורג מכללי הפורום
יש תוכנה שנקראת PDFsam שיש בה את כל הפונקציות לקבצי פידיאף - מאוד פשוטה ונוחה - ובעברית.
צירפתי את קובץ ההתקנה במג'יקוד. כמובן להוריד כוכביות.
יש לי אותה גם בגירסה ניידת, אם תרצה כתוב לי מייל ויתכן שיש עדכונים.
מקווה שהייתי האיש הנכון במקום הנכון.;)

• תודה
Reactions: S&S
  • הוסף לסימניות
@S&S ביקשת -
"מנושא לנושא באותו נושא"
איך מצרפים כמה PDFים לקובץ אחד?
לא היה לי דרך להגיע אליך... ואני מקווה שאני לא חורג מכללי הפורום
יש תוכנה שנקראת PDFsam שיש בה את כל הפונקציות לקבצי פידיאף - מאוד פשוטה ונוחה - ובעברית.
צירפתי את קובץ ההתקנה במג'יקוד. כמובן להוריד כוכביות.
יש לי אותה גם בגירסה ניידת, אם תרצה כתוב לי מייל ויתכן שיש עדכונים.
מקווה שהייתי האיש הנכון במקום הנכון.;)
קודם כל תודה
התכוונתי לצירוף דרך אוטומציה!!!!
תוכנות יש לרוב
ilovepdf.com
פורמט פקטורי
ואפילו בינה מלאכותית שקוראת את הקובץ ומסכמת ועונה על שאלות
בכל מקרה תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה