דרוש מידע צלם חתונות - המלצות

• הוסף לסימניות
מנדי שיף חבר אישי יקר, הוא לא צלם אלא בעל העסק, יש לו צוות שמצלם בפועל

רבינסקי צלם מופלא בעצמו, מתאים מאוד לאירועים גדולים ומורכבים, ויש תחתיו צוותים נוספים ברמות שונות ובמחירים שונים

@דוד דנברג צלם מעולה ומומלץ!

גם משה הולצמן צלם מצוין בכל קנה מידה

ויש עוד רבים וטובים כמובן

בעיני ולאור נסיוני - חוץ מלחפש חוות דעת כלליות והמלצות סוחפות על אלבום מושלםםםם (בעיני המתבונן..) כדאי לבדוק מה הצרכים ולפי זה להתאים צלם שיתן את המענה בנקודות הנכונות
צלם זורם והומוריסטי שיש לו ביצועים מאאאגניבים לא בהכרח יתאים ללקוח שמרן ובעל רגישויות
צלם מאופק וסולידי פחות יתאים ללקוח שמחפש אקשן ובלאגן עם תמונות משוגעות
צלם שעושה צילומי חוץ מהממים לכלה אבל אין לו סטודיו לא יתאים למשפחה שרוצה צילומי סטודיו מסודרים לכל 12 הזוגות הנשואים, ילדיהם ואחייניותיהם..
צלם חסר ערנות לניואנסים לא יתאים לחופה חסידית עם הרב'ה שליט"א
צלם מקצוען ברמה הטכנית אך קצר רוח (או שלא תכנן את הלו"ז נכון..) לא יספיק ללקוחה לחוצה שנורא חשוב לה זה וזה וזה ומה עם זה ותעשה לי גם את זה בבקשה..
ומה עם קצת תמונות אופי ואוירה? איזה שאר רוח ותפיסה אומנותית

בקיצור, תבדקו מה הצרכים ואז תחפשו מי עונה עליהן באופן הטוב ביותר, בקשו המלצות מלקוחות שאתם מכירים אישית ויודעים שהסגנון שלהם קרוב לשלכם, לראות דוגמא של חתונה מהממת למרגלות בורג' חאליפה בדובאי - לא נותן לכם שום אינדיקציה לחתונה בארמונות / היכלי / אחוזת שקר מקומית כלשהיא.. ;)

לגבי קליפים - כל הצלמים (ברמה הטובה) מעסיקים פחות או יותר את אותם צלמי הוידאו, לא בהכרח שיש עדיפות לוידאו מסוים של פלוני, אם כי העריכה עצמה מן הסתם כן משתנה בהתאם לצלם הראשי שהזמנתם ממנו, אבל גם כאן ההבדלים לא יהיו גדולים ואם אהבתם מאוד דוגמא מסויימת - יכול מאוד להיות שנהניתם מסגנון האירוע הספציפי, קשה להתרשם מעריכה נטו בלי להיות מושפעים מהאירוע המדובר שמן הסתם נבחר לשמש דוגמא
באופן גס ומכליל מאוד אני יכול לומר שוידאו כולל עריכה וקליפ שיעלה 3500-4000 והלאה אמור לספק תוצאה טובה בדרך כלל, יש רמת מחירים גבוהה יותר המתאימה לאלה שיש להם דרישה לסגנון ספציפי מאוד.

כמו תמיד - אני ממליץ לקחת צלם באופן פרטי, כזה המחוייב לכם באופן אישי ולא לצד שלישי (למעט בוידאו, שם הצוות אמור לעבוד יחד על הסט וכדאי שיהיו מסונכרנים לטובת ייעול העבודה, אז ניתן לקחת צלם וידאו מטעם הצלם הראשי או צלם וידאו פרטי לאחר תיאום עם הצלם הראשי כדי לוודא שהדינמיקה ביניהם טובה ומוצלחת)

בהצלחה!
כל מילה
ומילה שלי -
אם מאיר שבח פנוי תתפסו אותו!!
מסתבר אבל שהוא תפוס :(

• הוסף לסימניות
מנדי שיף חבר אישי יקר, הוא לא צלם אלא בעל העסק, יש לו צוות שמצלם בפועל

רבינסקי צלם מופלא בעצמו, מתאים מאוד לאירועים גדולים ומורכבים, ויש תחתיו צוותים נוספים ברמות שונות ובמחירים שונים

@דוד דנברג צלם מעולה ומומלץ!

גם משה הולצמן צלם מצוין בכל קנה מידה

ויש עוד רבים וטובים כמובן

בעיני ולאור נסיוני - חוץ מלחפש חוות דעת כלליות והמלצות סוחפות על אלבום מושלםםםם (בעיני המתבונן..) כדאי לבדוק מה הצרכים ולפי זה להתאים צלם שיתן את המענה בנקודות הנכונות
צלם זורם והומוריסטי שיש לו ביצועים מאאאגניבים לא בהכרח יתאים ללקוח שמרן ובעל רגישויות
צלם מאופק וסולידי פחות יתאים ללקוח שמחפש אקשן ובלאגן עם תמונות משוגעות
צלם שעושה צילומי חוץ מהממים לכלה אבל אין לו סטודיו לא יתאים למשפחה שרוצה צילומי סטודיו מסודרים לכל 12 הזוגות הנשואים, ילדיהם ואחייניותיהם..
צלם חסר ערנות לניואנסים לא יתאים לחופה חסידית עם הרב'ה שליט"א
צלם מקצוען ברמה הטכנית אך קצר רוח (או שלא תכנן את הלו"ז נכון..) לא יספיק ללקוחה לחוצה שנורא חשוב לה זה וזה וזה ומה עם זה ותעשה לי גם את זה בבקשה..
ומה עם קצת תמונות אופי ואוירה? איזה שאר רוח ותפיסה אומנותית

בקיצור, תבדקו מה הצרכים ואז תחפשו מי עונה עליהן באופן הטוב ביותר, בקשו המלצות מלקוחות שאתם מכירים אישית ויודעים שהסגנון שלהם קרוב לשלכם, לראות דוגמא של חתונה מהממת למרגלות בורג' חאליפה בדובאי - לא נותן לכם שום אינדיקציה לחתונה בארמונות / היכלי / אחוזת שקר מקומית כלשהיא.. ;)

לגבי קליפים - כל הצלמים (ברמה הטובה) מעסיקים פחות או יותר את אותם צלמי הוידאו, לא בהכרח שיש עדיפות לוידאו מסוים של פלוני, אם כי העריכה עצמה מן הסתם כן משתנה בהתאם לצלם הראשי שהזמנתם ממנו, אבל גם כאן ההבדלים לא יהיו גדולים ואם אהבתם מאוד דוגמא מסויימת - יכול מאוד להיות שנהניתם מסגנון האירוע הספציפי, קשה להתרשם מעריכה נטו בלי להיות מושפעים מהאירוע המדובר שמן הסתם נבחר לשמש דוגמא
באופן גס ומכליל מאוד אני יכול לומר שוידאו כולל עריכה וקליפ שיעלה 3500-4000 והלאה אמור לספק תוצאה טובה בדרך כלל, יש רמת מחירים גבוהה יותר המתאימה לאלה שיש להם דרישה לסגנון ספציפי מאוד.

כמו תמיד - אני ממליץ לקחת צלם באופן פרטי, כזה המחוייב לכם באופן אישי ולא לצד שלישי (למעט בוידאו, שם הצוות אמור לעבוד יחד על הסט וכדאי שיהיו מסונכרנים לטובת ייעול העבודה, אז ניתן לקחת צלם וידאו מטעם הצלם הראשי או צלם וידאו פרטי לאחר תיאום עם הצלם הראשי כדי לוודא שהדינמיקה ביניהם טובה ומוצלחת)

בהצלחה!
תודה!!!!
מיני פוסט...
כיוון אותי מאד!

• הוסף לסימניות
יש לכם המלצות לצלמי וידאו במחיר סביר?

• הוסף לסימניות
ואני מחפשת לבר מצווה אשמח להמלצות.

ברמה אבל מחיר סביר

רוצה גם צילומים לבוק, גם לאירוע , אלבום.

זורם, אוהב לצלם,
הכי חשוב - תמונות יפות ומגניבות באיכות מעולה

סבלני כמובןןןןןןן
שיעשה זה וזה וזה ורגע מה עם זה...

• הוסף לסימניות
ודאי שרבינסקי מספר 1
ואם יקר לכם מידי אז אחד הצלמים שלו,
אצלי צילם הרשי קוטובסקי ואחרי לקחו אותו עוד הרבה חברות!

• הוסף לסימניות
אם לא בא לכם את רבנסקי בעצמו בגלל המחיר
יש לו את קובי וינמן שהוא תותחחחח
יש לו את איציק רוסק גם כן תותח
יש את דוד לף שהוא אין עליו אחת התותחיםםםם

• הוסף לסימניות
גם אם לוקחים את הצלם הכי זול שלו? עדיין ברמה יותר מהרגילים?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות

לדעתי כן
היה לנו 4 חתונות
באחד היה רבנסקי עצמו
ובאחד את קובי ויינמן
לפני זה לא זוכרת
אבל התמונות לא משתוות לחתונות הקודמותתת
את דוד לף לקחנו לבר מצוות
(לא היה לנו חתונה כבר 3 שנים...)
היה ל2 דודים שלי חתונות בחצי שנה האחרונה
שניהם לקחו את דוד לף
לדעתי
לקחת רק את רבנסקי
עכשיו בעז"ה תיהיה לנו עוד חתונה
לוקחים רק מרבנסקי

• הוסף לסימניות
פייגי הפקות אלופהה- יש לה משרד צלמים, הרמה והשירות מדהימיםםם
הם עובדים גם עם פרקטי, כך שלמי שיש כרטיס פרקטי זה ממש שווה כי יש גם הנחה.

• הוסף לסימניות
לפני חצי שנה אריאל רבינסקי היה אצלינו צלם בחתונה
והוא לקח לנו בסביבות ה- 10 (לא כולל שעות נוספות)
הוא אלוף!!! יצא תמונות מטורפות!
ולגבי וידאו- יוני צור תותח!
וגם יוסי פרלמן שהוא צלם של יוני.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
מתלבטת בין קובי וינמן ואהרון הורביץ,
אשמח להמלצות ודיס באישי,
תודה

דחוף לי ממש!!

• הוסף לסימניות
אריאל רבינסקי בחתונה של הבת שלו לקח את קובי וינמן....
הוא היה אצלינו בחתונה, הוא מוכשר ויצירתי, אלוף!
הוא עם כל הנשמה שלו להוציא מכל אירוע את הטוב ביותר ותופס הכל.
יש לו יחס מזה חם, שרות מדהים , רמה של צילום, זריז וסבלני!
והוא מוציא תמונות וואוו מכל מקום! פשוט תותח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת