צלם לבר מצוה

• הוסף לסימניות
אנו מחפשים צלם לבר מצוה בבני ברק לי"ג בתמוז 30.06.15
תמונות +וידיאו במחיר לא יקר נשמח שיפנו באישי

• הוסף לסימניות
הקפצה - עדין מחפשים

עדין לא מצאנו מה שחשוב
צלם + צילומי סטודיו
בינתיים כל הצלמים פנו אלינו עם צילומי חוץ ואנו מעונינים בצילומי סטודיו ולא חוץ

• הוסף לסימניות
דוד דנברג.
הגלים.

אלו הניקים שיכולים לעזור לך...

תוך כדי שאני כותבת אני רואה שאת מדברת על המחיר.

יש רצון ויש מציאות -

בד"כ במחיר זול במיוחד הצלם לא ישקיע בציוד סטודיו, אלא רק יבוא עם פלאש מוקפץ...
תחשבי על זה.

מזל טוב :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;1648378:
דוד דנברג.
הגלים.

אלו הניקים שיכולים לעזור לך...

תוך כדי שאני כותבת אני רואה שאת מדברת על המחיר.

יש רצון ויש מציאות -

בד"כ במחיר זול במיוחד הצלם לא ישקיע בציוד סטודיו, אלא רק יבוא עם פלאש מוקפץ...
תחשבי על זה.

מזל טוב :))
תודה רבה

כשמתפרסמת מודעת דרוש צלם "במחיר לא יקר" חבל לי על הפניה, ולא כי אני דורש מחיר יקר, כי היחס לצילום לא תואם ...

בהצלחה במציאת צלם טוב, יש זולים וטובים יחסית למחיר.
מזל טוב

• הוסף לסימניות
לא מזמן הגיעה אלי משפחה להצטלם ל"שידור חוזר"....
הם לקחו צלם במחיר מציאה אבל התוצאה הייתה מתחת לכל ביקורת עד כדי כך שהם אפילו לא רצו להדפיס את התמונות...
באו אלי ושילמו פעמיים.

• הוסף לסימניות
ממליצה על קקטוס. לא יודעת אם הוא עושה וידאו.

• הוסף לסימניות
אני שותקת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;1648410:
ממליצה על קקטוס. לא יודעת אם הוא עושה וידאו.
תפוס..

• הוסף לסימניות
---

ממליצה בחום על קובי- צילום מלכותי. ניק: קובי 13
לא יודעת מה המחירים שלו אבל ברור שסבירים ונחשבים למחירים מעולים!
טל': 0533105740

• הוסף לסימניות
המחיר לא העיקר

בתחילה חפשתי באמת לא יקר אך אני חושבת שבאמת מה שאני מחפשת שווה מחיר אך עדין אני מחפשת מחיר סביר והגון לא את היוקרתי ביותר אבל איכותי ולכן אני מוכנה לשלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה