דרוש מידע צלמי/ות וידאו באירועים? חתונות?

• הוסף לסימניות
מבררת בשביל מישהי.
שרוצה להכנס לתחום.

עם איזו מצלמה אתם משתמשים? עדשה? (אשמח אם תציינו כשמדובר בעדשה אחת או כמה).
האם יש הבדל בגישות העבודה בין קהלים שונים?(כשמדובר בחתונות כן?!)
מה האתגרים הכי נחוצים שחייבים לדעת עוד קודם שמתחילים בכלל??

בעניין צלמות...
כיום בציבור החרדי מקובל להביא צלמת נפרדת לנשים שמגיעה בד''כ אחרי החופה כלומר לריקודים בלבד.
האם יש שעות סגורות מדויקות שמתאמים מראש?
במידה והגעת ועדיין אין חופה...מצלמת? ממתינה?
עד כמה את מרגישה מחויבת לתת ''עבודה'' בסצנה הזו כשהעסק מתערבב עם גברים...
אולי קצת חופר אבל עד כמה זה טוב או שלא לעבוד כעצמאית או כ''שכירה'' אצל צלם.
בהתייחס גם לאופציה של שכירה ממש וגם לשת''פ.

כל מידע בתחום יעזור ממש.
אני בעז''ה אעתיק את הכל מכאן.

תודה רבה רבה!!

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
אין לי אפשרות לכתוב בפורום צילום.
אז אשמח אם אוכל לקבל מידע כאן....
ממש תודה!!

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה עדיין רלוונטי לך..

אני עם canon 90D מתעסקת רק עם וידאו.
אני כיום פחות מתעסקת עם חתונות, אבל כן יודעת שהרבה משתמשים בזה גם בנישה הזו.
וכן,
מי שמסודרת אז יש חוזה מסודר לפני כן של שעות, עלות וכל המסביב.
לפעמים מסכמים אחרי החופה עד 12 שזה בעצם 8-12 כמו זמר, בחתונות חסידיות למשל זה שונה לגמרי.
יש כאלו שיגיעו ויתנו עבודה לא משנה באיזה סטטוס נמצאים שם ויש כאלו שיחלמו ויתחילו לעבוד ברצינות אחרי החופה.
לקוחות רציניים יאהבו מי שתתן תפוקה טובה בלי כל מיני תנאי זמן כאלו, והם אלו שיחזרו בסופו של דבר.

בסטילס יותר משתמשים ב 5d\6d canon
כל אחד והמרק שלו.

אבל שוב אני כבר כמה שנים לא מתעסקת עם התחום של צילום כלות ואירועים.
זה עוד משהו שצריך לקחת בחשבון-לא כל אחת יכולה ומצליחה להמשיך עם הג'וב הזה כשהזמנים הופכים להיות עמוסים יותר משפחתית וכד'.
אבל אם היא היא אוהבת ומצליחה בזה למה לא? מחפשים חברה טובות.
שיהיה בהצלחה!!

• שכוייח!
Reactions: E.T
  • הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה עדיין רלוונטי לך..

אני עם canon 90D מתעסקת רק עם וידאו.
אני כיום פחות מתעסקת עם חתונות, אבל כן יודעת שהרבה משתמשים בזה גם בנישה הזו.
וכן,
מי שמסודרת אז יש חוזה מסודר לפני כן של שעות, עלות וכל המסביב.
לפעמים מסכמים אחרי החופה עד 12 שזה בעצם 8-12 כמו זמר, בחתונות חסידיות למשל זה שונה לגמרי.
יש כאלו שיגיעו ויתנו עבודה לא משנה באיזה סטטוס נמצאים שם ויש כאלו שיחלמו ויתחילו לעבוד ברצינות אחרי החופה.
לקוחות רציניים יאהבו מי שתתן תפוקה טובה בלי כל מיני תנאי זמן כאלו, והם אלו שיחזרו בסופו של דבר.

בסטילס יותר משתמשים ב 5d\6d canon
כל אחד והמרק שלו.

אבל שוב אני כבר כמה שנים לא מתעסקת עם התחום של צילום כלות ואירועים.
זה עוד משהו שצריך לקחת בחשבון-לא כל אחת יכולה ומצליחה להמשיך עם הג'וב הזה כשהזמנים הופכים להיות עמוסים יותר משפחתית וכד'.
אבל אם היא היא אוהבת ומצליחה בזה למה לא? מחפשים חברה טובות.
שיהיה בהצלחה!!
תודה!
עכשיו אני רואה את התגובה הזו...
אעביר לה גם את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה