צלמת וידאו

• הוסף לסימניות
זוהי מודעה לפרסום בעיתון,
(גודל שמינית)
‫אשמח לשמוע חוות דעת.‬
‫תודה.

קבצים מצורפים

• מודעה PNG.png
    KB 886.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
המודעה יפה מאד, אבל, לטעמי חשוב יותר לפרט מה הערך של ההסרטה שלך על פני אחרות, מאשר לפרט את המקומות בהם את מסריטה. מי שירצה צלמת יסתכל במודעה, ואם הוא יתרשם, אז, הוא יתקשר לברר גם אם מטרת ההסרטה לא כתובה במודעה.

• הוסף לסימניות
תודה,
אני לא אכתוב במודעה כמה נסיון וכמה אני מוצלחת ושאין כמוני....
עברתי לירושלים ואני רוצה לפרסם שיכירו.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi123;1415258:
תודה,
אני לא אכתוב במודעה כמה נסיון וכמה אני מוצלחת ושאין כמוני....
עברתי לירושלים ואני רוצה לפרסם שיכירו.....

תכתבי שאת מצלמת באיכות HD שאת יודעת לתפוס זויות מקוריות, שיש לך ניסיון רב
שאיכות ההסרטה מעולה וכו'.......
תנסי לחשוב מה יש בהסרטה שלך, או באישיות שלך וכו'... שאין לצלמות האחרות.
או אולי אפילו יש להן, רק שאת מדגישה את זה בתור מעלה עיקרית שלך.

• הוסף לסימניות
את צודקת בפרסום לבמת מנהלים וכאלה...
לפרסומת בעיתון- אני רוצה לעניין את מי
שזקוק לצלמת וידאו,
לא שזה בחירה בין כמה צלמות וכדאי לבחור אותי...
אגב,
אין פרסומות של צלמות וידאו בכלל במקומונים ובעתוני פרסום,
ובכלל שאין הרבה צלמות וידאו חרדיות עם ציוד מקצועי. (במיוחד בירושלים..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi123;1415321:
את צודקת בפרסום לבמת מנהלים וכאלה...
לפרסומת בעיתון- אני רוצה לעניין את מי
שזקוק לצלמת וידאו,
לא שזה בחירה בין כמה צלמות וכדאי לבחור אותי...
אגב,
אין פרסומות של צלמות וידאו בכלל במקומונים ובעתוני פרסום,
ובכלל שאין הרבה צלמות וידאו חרדיות עם ציוד מקצועי. (במיוחד בירושלים..)

נראה שאת נעולה על המודעה, אז, לא אתווכח, אבל, ברור לי שבירושלים יש עוד המון צלמות
ואם את רוצה להגיע רק למישהי אחת שאולי צריכה באותו רגע צלמת, תשאירי כך...
אבל, מנהלת ביה"ס לא תגזור מודעה כזו ותשמור, אם לא תהיה לך עליונות מקצועית ועדיפות על פני אחרות.

• הוסף לסימניות
תודה,
אני שמחה לשמוע הערות והארות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה