צלמת לרבע שעה... יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
אני צריכה צלמת שתבוא איתי לחנות בבני ברק לצלם 5-10 תמונות
של החנות לצורך פרוייקט . אני צריכה שהתמונות יהיו האיכות טובה וכיוון צילום
נכון ויפה לכן אני לא יכולה לצלם בסתם מצלמה...
משך הצילום רבע שעה בערך..
האם משהי מוכנה אם כן אשמח שתפנה אלי בפרטי..
תודה!

• הוסף לסימניות
את לא יכולה לדעת מראש כמה יארך זמן הצילום.

• הוסף לסימניות
החנות היא בבני ברק - רשמתי למעלה.
מה הכוונה התמחור הוא לפי פרוייקט? לפי איזה פרוייקט?
אני סה"כ צריכה כמה תמונות יפות ואיכותיות של החנות בשביל לשלב אותן בפרסומת וכו...
זה לא צילום ילדים או משהו שצריך להעסיק אותם וכו.. מה גם שהחנות תהיה ריקה בזמן הזה..

• הוסף לסימניות
אני מכירה צלמת שצילמה 3 שעות בשביל 4 תמונות - סתם לעידכון :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1297334:
אני סה"כ צריכה כמה תמונות יפות ואיכותיות של החנות בשביל לשלב אותן בפרסומת וכו...
זה לא צילום ילדים או משהו שצריך להעסיק אותם וכו.. מה גם שהחנות תהיה ריקה בזמן הזה..

את מעצבת גרפית, אז, אני צריכה סה"כ שתעצבי לי פרסומת יפה ואיכותית לעיתון ברבע שעה, אפשרי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1297334:
מה הכוונה התמחור הוא לפי פרוייקט? לפי איזה פרוייקט?

כשצלמת מגיעה עם ציוד זה פרוייקט, לא משנה אם בפועל היא מצלמת 10 תמונות או 100 תמונות, עיקר התמחור מתבסס על הההגעה ועל העמדת הציוד וכל המחשבה מסביב, אם היית מביאה מוצר לסטודיו שלה זה היה קצת שונה אבל כאן זה להגיע במיוחד.

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת כמובן... אבל מנסיון כשרצינו לצלם את המוצרים שלנו (כולה תמונות על עץ... ) למדתי הרבה על צילום..
בשטח, כשהגענו לסטודיו, ראיתי איך זה עובד באמת.
להעמיד ולכוון את כל הפלאשים, מכל הכיוונים... ולתפוס את הזווית הכי טובה לתוצאה מושלמת... תאמיני לי, זה היה עוד יותר מסובך, ולקח יותר זמן מ"סתם" לצלם ילדים...

ובהזדמנות זו, תודה לך שוב רוזמרין, על העבודה המקסימה!

• הוסף לסימניות
אצל רופא שיניים הטיפול לפי "סתימה" או לפי "זמן עבודה"?

• הוסף לסימניות
אוקי הבנתי אתכם... לכן שאלתי אם יש כזה דבר
לא קבעתי כי אני לא יודעת איך זה עובד.
דווקא שאלתי צלמת אם יש ציוד מיוחד שהיא מביאה והיא אמרה שרק מצלמה ...
בכל אופן הסתדרתי . תודה!

• הוסף לסימניות
222222

• הוסף לסימניות
לפעמים אדם יכול לאבד את הלשון שלו ואת הביטחון העצמי כאן עם התשובות שלכם..
נחמד לענות בכיף. אפשר/ אי אפשר למה לא..
לא חייבת להיות ציניות כל הזמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;1297469:
אני לא צלמת כמובן... אבל מנסיון כשרצינו לצלם את המוצרים שלנו (כולה תמונות על עץ... ) למדתי הרבה על צילום..
בשטח, כשהגענו לסטודיו, ראיתי איך זה עובד באמת.
להעמיד ולכוון את כל הפלאשים, מכל הכיוונים... ולתפוס את הזווית הכי טובה לתוצאה מושלמת... תאמיני לי, זה היה עוד יותר מסובך, ולקח יותר זמן מ"סתם" לצלם ילדים...

ובהזדמנות זו, תודה לך שוב רוזמרין, על העבודה המקסימה!

וואו, אני מסמיקה...
כמעט שכחתי שאני צלמת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה