צלמת מאד מתחילה

• הוסף לסימניות
אני נערה בת 15.
התחלתי לצלם מגיל 13
מבקשת חוות דעת מקצועית
צולם במצלמת קנון 1200D
התמונות עברו עריכה בפוטושופ

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 604.6 · צפיות: 103
  • 3.jpg
    3.jpg
    KB 435.4 · צפיות: 123
  • 3.jpg
    3.jpg
    KB 435.4 · צפיות: 106
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 196.6 · צפיות: 99
  • הוסף לסימניות
זה טוב להתחיל בגיל 15, כי אז מגיעים לתוצאות מהירות יותר!
תשקיעי ותגיעי רחוק.
לדעתי את יכולה להאיר את הפנים, יש קצת מדי הרבה קונטרסט.
התמונות מתוקות והילד מוש!

• הוסף לסימניות
image_3722 97.jpg יש כאן תפיסות מאד חמודות, והילד מתוק ,יש מה לשפר בתאורה וצבעים ,מלכתכילה לא בפוטושופ אלא בזמן הצילום עצמו ,כאן ניסיתי לתקן לך ממש בקליל את יכולה לראות את ההבדל, תמשיכי לצלם כמה שיותר ולבדוק את התמונות שצילמת,
הצלחות!

קבצים מצורפים

• image_372297.jpg
    image_372297.jpg
    KB 21.2 · צפיות: 97
  • הוסף לסימניות
נראה שיש כשרון
התפיסות טבעיות ונהדרות
הילד מתוק!

נראה שחסר ידע טכני בסיסי
התמונות מרוחות וצולמו במהירות נמוכה

• הוסף לסימניות
תמונות מאד יפות..
זה מזכיר לי אותי גם אני התחלתי בגיל 16 עם הD1200.
והיום אני ממש נהנת מהעניין כי הספקתי הרבה.
אז דבר ראשון כאדי לך ללמוד את המקצוע.
לא דווקא במקום גדול או מוכר.
אפשר גם אצל צלמת בפרטי.
ואז תוכלי להתקדם ממש יפה כי יש לי כשרון גדול.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם
בעז"ה מיד אחרי החגים אני באמת מתחילה ללמוד

• הוסף לסימניות
הי, כתבתי לך משהו באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה