צלצולים=תודות

• הוסף לסימניות
ואני חושבת שזו הזדמנות טובה לעזור שלא על מנת לקבל צלצול

• הוסף לסימניות
במחילה, נשמע שהתודות ב'פורום עיצוב גרפי של פרוג', הם אלו שיקנו לכם מקום בעולם הבא.
קטונתי.

• הוסף לסימניות
בהזדמנות זו היה כדאי גם להעיר את תשומת לב כולנו.
הרבה מאיתנו מסתובבים בעוד פורומים חוץ מ"איש את רעהו", ואנחנו צריכים לשים לב לא לזרוק סתם מחמאות על דבר שנעשה ואנחנו לא מבינים באותו תחום!

זה הופך את הפורום לפורום זול ולא מקצועי.

לדוג': מישו העלה הדמיה תלת מימדית מרשימה, לי - זה נראה מדהים, אבל בשביל התלתיסטים זו עבודה מתחילה ולא מקצועית בעליל.
או למשל מישהו מעלה לוגו בסיסי וסקיצתי - וחבר'ה מהפורום הסמוך קופצים בהתלהבות שזה מדהים ובחיים הם לא ראו דבר כזה....

:rolleyes:

• הוסף לסימניות
זה מתחיל להזכיר לי פורום אחר (לדעת) שחיים שם מצלצולים
מי שמכיר יודע ;)
ויותר מדי צלצולים סתם מאריכים את העמוד... אולי צריך להוריד את תאריך הצלצול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dem;1109098:
זה מתחיל להזכיר לי פורום אחר (לדעת) שחיים שם מצלצולים
מי שמכיר יודע ;)
ויותר מדי צלצולים סתם מאריכים את העמוד... אולי צריך להוריד את תאריך הצלצול

כן,
באמת לא מעניין מתי ובאיזה יום בשנה ניתן הצלצול..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה