דרוש מידע צמיד לתינוקת-מה תעדיפי לקנות?.

איזה צמיד תעדיפי לקנות לתינוקת?. (המראה בינהם אחיד).

• צמיד גולדפילד שאוכל להשאיר למקלחת גם אם יעלה 75-100 ש"ח.

הצבעות: 178 85.6%
  • צמיד זול יותר. מעדיפה לקנות כמה זולים ולגוון. סביבות 30-35 ש"ח.

הצבעות: 30 14.4%

• סה"כ מצביעים
    208
  • הוסף לסימניות
אני שילמתי על גולדפילד 50 והורדתי כל פעם, היה נראה לי לא בטיחותי להשאיר.

• הוסף לסימניות
צמיד קשיח מגולדפילד.
לדעתי הכי בטיחותי (והכי יפה...:p)

• הוסף לסימניות
השבוע קניתי לגדולה צמיד גולדפילד (ב-120) והמוכרת אמרה לי שלא אמורים להתקלח עם זה וגם לא מיועד ללבישה יומיומית.

120 ש"ח לצמיד שאי אפשר להתקלח איתו??? הזוי.
ואני מכרתי תכשיטים בעצמי ומכירה את התחום לעומק.

• הוסף לסימניות
הברקה של חמותי -
קנתה עגיל חישוק גדול יחסית שטוח, ומשובץ באבנים - וענדה לביתי התינוקת כצמיד.
אני משתמשת בזה רק לשבת, וזה מתוק מתוק, ומקבלת המון מחמאות.

• הוסף לסימניות
אני ממש לא רואה עניין להשאיר לתינוקת את הצמיד כל הזמן.
יפה מדי פעם שבתות, חתונות וכו'.
אבל לישון ולהתקלח עם תכשיטים? כבר בגיל כזה? למה??

• הוסף לסימניות
אני קונה כל חצי שנה לביתי צמיד גולדפילד ב 49/59 והוא לא יורד ממנה כל הזמן הזה.
לקראת הסוף הוא כבר לא מבריק כמו בהתחלה.
לדעתי זה התכשיט הכי יפה והכי נוח.

• הוסף לסימניות
גם אני קונה לביתי צמיד זול ב40-60 ש"ח ומחליפה בפסח/ סוכות, הצמיד האחרון החזיק לי שנה ועדיין בר שימוש, לא מורידה אף פעם.
אני מעדיפה לחדש כל חצי שנה עד שנה מלקנות זהב לטווח ארוך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה