יש לנו כרטיסיה של 500 תמונות לפיתוח בחנות צמצם במלכי ישראל בירושלים, היום הגענו לפתח וגילינו שהחנות נעלמה. בסניף שלהם בבני ברק אומרים שהכרטיסיה לא מכובדת אצלם, מישהו יודע עם מי אפשר ליצור קשר כדי לממש את הכרטיסיה? זה חברה שיש לה סניפים בכל הארץ.
יש 2 סוגי חנויות של צמצם
יש צמצם הרגיל שיש להם סניף גם במודיעין
ויש את צמצם קבוצת שטטנר- שקיים בריכוזים החרדיים, שם אפשר להשתמש בכרטיסיה בכל הסניפים בלי הבדל
אני רכשתי כרטיסיה באשדוד, ומשתמשת בסניף בני ברק ללא בעיה
אז הכרטיסיה ממלכי ישראל מכובדת במודיעין?החנות הזו לא קיימת כבר שנתיים, מאז השריפה שהייתה שם.
יש להם עוד סניפים והם אמורים לתת שירות בכל מקום,
רק צריך לשים לב כמו שכתבה @רבקי D שיש 2 סוגי צמצם.
בהצלחה!
חשבתי מודיעין.לא יודעת - אני התייאשתי וזרקתי את הכרטיסיה.
אני לא נוסעת למודיעין עלית לפתח תמונות...
נכון מודיעין סליחה.חשבתי מודיעין.
איך בכל זאת אפשר לדעת?
אז תכל'ס אין מה לעשות במודיעין?בחנות שנשרפה היתה מודעה,
שאין שום התחייבות בכרטיסיות וכדו' אם תארע כל תקלה שהיא, כגון שריפה וכדו'.
(מודעה שעמדה כעשרים שנה... עד שהגיעה השריפה ל"ע).
לכאורה לא.אז תכל'ס אין מה לעשות במודיעין?
יצא לך משהו מצמצם? יש לי גם כרטיסייהאז תכל'ס אין מה לעשות במודיעין?
טרם.יצא לך משהו מצמצם? יש לי גם כרטיסייה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים