דרוש מידע צמצם - יש כרטיסיה אין חנות

• הוסף לסימניות
יש לנו כרטיסיה של 500 תמונות לפיתוח בחנות צמצם במלכי ישראל בירושלים, היום הגענו לפתח וגילינו שהחנות נעלמה.
בסניף שלהם בבני ברק אומרים שהכרטיסיה לא מכובדת אצלם, מישהו יודע עם מי אפשר ליצור קשר כדי לממש את הכרטיסיה?
זה חברה שיש לה סניפים בכל הארץ.

• הוסף לסימניות
יש לנו כרטיסיה של 500 תמונות לפיתוח בחנות צמצם במלכי ישראל בירושלים, היום הגענו לפתח וגילינו שהחנות נעלמה. בסניף שלהם בבני ברק אומרים שהכרטיסיה לא מכובדת אצלם, מישהו יודע עם מי אפשר ליצור קשר כדי לממש את הכרטיסיה? זה חברה שיש לה סניפים בכל הארץ.

• הוסף לסימניות
יש לי גם כרטיסיה מה עושים?
מצאת פתרון...?

• הוסף לסימניות
זה לפיתוח תמונות פילם?

• הוסף לסימניות
פיתוח תמונות רגיל..... מה עושים?

• הוסף לסימניות
יש 2 סוגי חנויות של צמצם
יש צמצם הרגיל שיש להם סניף גם במודיעין
ויש את צמצם קבוצת שטטנר- שקיים בריכוזים החרדיים, שם אפשר להשתמש בכרטיסיה בכל הסניפים בלי הבדל

אני רכשתי כרטיסיה באשדוד, ומשתמשת בסניף בני ברק ללא בעיה

• הוסף לסימניות
יש לי כרטיסיה של מלכי ישראל בירושלים
משהי יודעת אם מתקבל במקום נוסף?

• הוסף לסימניות
החנות הזו לא קיימת כבר שנתיים, מאז השריפה שהייתה שם.
יש להם עוד סניפים והם אמורים לתת שירות בכל מקום,
רק צריך לשים לב כמו שכתבה @רבקי D שיש 2 סוגי צמצם.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
התקשרתי לסניף ביתר - קבוצת שטטנר הם אמרו שאין אפשרות למרות שהם רשומים בתור סניף בכרטיסיה.....
לכן אני רוצה להיות בטוחה...
תודה רבה לכל העונות!!

• הוסף לסימניות
יש 2 סוגי חנויות של צמצם
יש צמצם הרגיל שיש להם סניף גם במודיעין
ויש את צמצם קבוצת שטטנר- שקיים בריכוזים החרדיים, שם אפשר להשתמש בכרטיסיה בכל הסניפים בלי הבדל

אני רכשתי כרטיסיה באשדוד, ומשתמשת בסניף בני ברק ללא בעיה

החנות הזו לא קיימת כבר שנתיים, מאז השריפה שהייתה שם.
יש להם עוד סניפים והם אמורים לתת שירות בכל מקום,
רק צריך לשים לב כמו שכתבה @רבקי D שיש 2 סוגי צמצם.

בהצלחה!
אז הכרטיסיה ממלכי ישראל מכובדת במודיעין?

• הוסף לסימניות
לא יודעת - אני התייאשתי וזרקתי את הכרטיסיה.
אני לא נוסעת למודיעין לפתח תמונות...

• הוסף לסימניות
חשבתי מודיעין.
איך בכל זאת אפשר לדעת?
נכון מודיעין סליחה.
אפשר לנסות להשיג מספר טלפון שלהם וליצור קשר.
אולי אפשר לשלוח להם תמונות לפיתוח דרך המייל ולשלוח עם שליח.

• הוסף לסימניות
בחנות שנשרפה היתה מודעה,
שאין שום התחייבות בכרטיסיות וכדו' אם תארע כל תקלה שהיא, כגון שריפה וכדו'.
(מודעה שעמדה כעשרים שנה... עד שהגיעה השריפה ל"ע).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה