דרוש מידע צניעות בשבילי היא ______

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
חבל שהמרות שלי לא דיברו ככה :)
הן היו יותר בכיוון של "את צריכה להמעיט ביופיך כדי שלא להחטיא אחרים"
והאמת - המחשבה שלי בגילאים מסוימים היתה יותר כמו - שהאחרים ידאגו לעצמם...
וואו, כמה אחריות יש למילים שלנו...
גם אני מחנכת לבנות בגיל ההתבגרות מהמגזר הדת"ל, וכאני מדברת איתן על צניעות אני מדגישה להן שד' רוצה אותנו יפות ומטופחות, הטעות שהשתרשה היא שצניעות= מכוער/ מוזנח...
ההפך להיות צנועה זה להיות מטופחת ואסטטית ולזכות לאצילות מיוחדת שיש לצניעות.
אני חושבת שיש אחריות מאד גדולה כשמעבירים את הנושא הזה לבנות, צריך להאהיב עליהן את הנושא ולא ההפך ודיבורים על גהינום/ את מחטיאה וכו' רק גורמים לסלידה מהנושא.

• הוסף לסימניות
צניעות היא לא רק בנראות
אלא גם בשיח
כגון נושאים שלא מקומם בפורום מעורב גברים נשים אלא בחכמת או בכלל לא.
או גברים אפילו פה שיביעו את דעתם.
וד”ל

• הוסף לסימניות
צניעות היא לא רק בנראות
אלא גם בשיח
כגון נושאים שלא מקומם בפורום מעורב גברים נשים אלא בחכמת או בכלל לא.
או גברים אפילו פה שיביעו את דעתם.
וד”ל
אוי, כמה שזה נכון!!

יש דברים(נושאים) שהצניעות יפה להם.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה