התייעצות צער (מ)בעלי חיים

• הוסף לסימניות
מתחת לבניין בו אני מתגורר יש שדרה ירוקה גדולה ,בכל לילה מגיעים כמה בעלי כלבים(דיי מפחידים)בשעות מאוחרות ומשתעשעים איתם תוך כדי נביחות איומות ,ילדיי הקטנים מתעוררים כל לילה מחדש בבכי ולא מצליחים להירדם עד שהכלבים הולכים,מה הייתם עושים?

• הוסף לסימניות
מאוד משנה מה היא אופי השכונה והדיירים.
אם למשל זו עיר חילונית/מעורבת, אין מה לעשות. זה החיים שלהם, וככה הם גרים, ואפילו שזה עלול להפריע לך באופן אישי, כל עוד זה לא חורג מגבולות הטעם הטוב, צריך לבלוע את זה.
אבל אם זו עיר ושכונה חרדית, שנערים חסרי מעש, [ואולי גם לא מקומיים], באים ומעבירים את זמנם במקום, זה לא אמור לעבור בשתיקה.

• הוסף לסימניות
מתחת לבניין בו אני מתגורר יש שדרה ירוקה גדולה ,בכל לילה מגיעים כמה בעלי כלבים(דיי מפחידים)בשעות מאוחרות ומשתעשעים איתם תוך כדי נביחות איומות ,ילדיי הקטנים מתעוררים כל לילה מחדש בבכי ולא מצליחים להירדם עד שהכלבים הולכים,מה הייתם עושים?
מזמין משטרה.
הם לא ידעו מי הזמין.
עילות: חוק הרעש (לאחר 23:00)
האיסור על שהיית כלב ללא רצועה בשטח ציבורי
איסור החזקת כלבים מסוכנים ללא היתר מיוחד (אתה לא מבין בסוגי הכלבים... אז שהמשטרה תבוא לבדוק...)
אפשר להשתמש כל פעם בסעיף אחר, אחרי כמה פעמים כאלה ימאס להם והם ילכו למקום אחר...
אפשר גם להתקשר למוקד העירוני ולדווח על כלבים משוטטים, אבל יקח להם הרבה זמן לבוא...

• הוסף לסימניות
DON'T!!!
לא נראה לי שכדאי שידעו מי אתה.
מן הסתם לא מדובר בחבר'ה סימפטיים.
בדיוק בגלל זה אני לא מנסה לגשת אליהם בהנחה שמישהוא כבר ניגש אליהם ואני לא מעוניין שבמידה ואפנה למשטרה וכדו הם לא ידעו מי זה שטיפל בעניין

• הוסף לסימניות
חשבתי שאתה שואל מה לעשות עם הילדים :rolleyes:
לגבי בעלי הכלבים העצות שנתנו כאן נכונות ומדוייקות. עדיף שלא ידעו ממי זה מגיע ..
איך מגיעים לשכונה חרדית כל כך הרבה בעלי כלבים לא מנומסים בעליל?

• הוסף לסימניות
חשבתי שאתה שואל מה לעשות עם הילדים :rolleyes:
לגבי בעלי הכלבים העצות שנתנו כאן נכונות ומדוייקות. עדיף שלא ידעו ממי זה מגיע ..
איך מגיעים לשכונה חרדית כל כך הרבה בעלי כלבים לא מנומסים בעליל?
מסתבר כל מיני ערסונים בני 16 של קריתספר...

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לשים במקום הזה משהוא שירחיק אותם ( שמעתי ששמו במקום שהיו מסתובבים שם פרחחים קטשופ או דג מקולקל וכו)

• הוסף לסימניות
אני אומרת מה ששמעתי מאנשים שגרים באיזורים שהפרחחים מסתובבים ,הכוונה לדברים דוחים שלא יהיה להם נעים וימצאו מקום אחר

• הוסף לסימניות
א. תלוי באיזה שעה
ב. תנסו לפנות אליהם ולבקש מהם לשחק במקום אחר
בשום אופן לא!
לא לפנות אליהם ישירות!
זה עלול להיות מסוכן!!
מיד למשטרה! ככב זה בלי שום סימני זיהוי...
וגם עשוי לעזור הרבה יותר!

• הוסף לסימניות
לדעתי מי שצריך לתת מענה לדברים האלה זו העירייה. ומפה אני קורא לעיריות הערים החרדיות לטפל במגפת הנוער המתמודד. המצב כבר לא הגיוני! הן מצד הכמויות של הנושרים, והן מצד אי הטיפול בנושא.
עד שהעיריות יתעשתו יתכן שאפשר לפנות ל"שומרים", [אם קיימים כאלה באזורכם, וכמעט בכל מקום יש כיום משמר קהילתי או משהו כזה]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה