כללי צפונית? מוזמנת להתקדם!>>>

• הוסף לסימניות
משתפת אתכם במודעה על קורס חדש שלי,
קורס אינדיזיין שמיועד למזכירות, מורות וכאלה, לאו דווקא לגרפיקאיות.
מטרת הקורס: לשפר יכולות, לתת אפשרויות נוספות ולהנגיש להן את תוכנת העימוד המתקדמת ביותר. מומלץ בחום! :)

• הוסף לסימניות
עשוי מצוין כמו כל מה שאת עושה.

(על המנורה השולחנית הייתי מותר)

• הוסף לסימניות
מודעה מהממת!

• הוסף לסימניות
מושלם!

• הוסף לסימניות
פשוט מושלם!
טיפוגרפיה כל כך טובה ומדבר בול לקהל יעד.
תצליחי!

• הוסף לסימניות
מודעה ממש ממש יפה!!
אהבתי!

• הוסף לסימניות
מקצועי!! מזמין ומושלם!

• הוסף לסימניות
אין מה להוסיף!
קולע!!

• הוסף לסימניות
מדהים, אהבתי!
מעניין אותי איך עשית את התלת מימד - באיזה תוכנה?

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
מודעה מושלמת!!!
אהבתי מאוד

• הוסף לסימניות
תודה לכולם! איזה פרגון!
כיף לקבל תגובות כאלו
אין לכם הערות? משהו?

לשאלתך אגוזי, את התלת מימד עם כל המסביב עיצבתי בפוטושופ, רק את המילה אינדיזיין ייבאתי מאילוסטריטור, עם אפקט 3D

• הוסף לסימניות
אז ככה, אני שמחה לשתף אתכם ששתיים מהנרשמות בינתיים הגיעו דרך פרוג... עוד לפני הפרסום במקומון.
ועוד משהו מעניין - רוב המתעניינות והנרשמות עד עכשיו לקורס - הגיעו מתחום הגרפיקה. ממש לא הקהל שכיוונתי אליו. נראה לי שאני צריכה לפרסם שוב, מכיוון של פניה לגרפיקאיות שרוצות להתמקצע וכו'.. מה דעתכן?

• הוסף לסימניות
יש לך הרבה מה לתרום.
מה שתעשי-בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מעלה פה את המודעה המחודשת - עם פניה למעצבות גרפיות דווקא
אם זה רלוונטי לך - אשמח שתיצרי קשר!
אתי
(אגב, מגיעות נשים גם מחוץ לצפת - טבריה והיישובים..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה