צפור לחשה לי...

• הוסף לסימניות
---

קבצים מצורפים

• el_062  מוקטן-.jpg
    el_062 מוקטן-.jpg
    KB 427.9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
החיתוך של המרפקים מעט מפריע אבל מעבר לזה צילום נפלא!

• הוסף לסימניות
וואו איזה יופי..

• הוסף לסימניות
מתוק ממש
בקטנה מפריע לי שהצבע של הפנים נוטה לסגול.

• הוסף לסימניות
בוקה מושלם........

• הוסף לסימניות
תודה. וייעוץ קטן, נראה לכם שאפשר לשנות את האפרוח לצבע צהוב? (כן, נזכרתי שבכלל זה אפרוח ולא ציפור... :) ) הלקוח הקטן הצטער שלא היה לו אפרוח צהוב... ניסיתי עם מברשת אבל זה ממש לא נראה טוב.

• הוסף לסימניות
שיטת שילוב.

קבצים מצורפים

• צהוב.jpg
    KB 136.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תמונה משגעת.
הצבע המקורי טוב יותר. הוא מתכתב יפה עם הפסים של החולצה.
בפנים הייתי מרטשת פחות.

• הוסף לסימניות
איזו תפיסה חלומית של מבט..

• הוסף לסימניות
חדוה -אפשר לשאול אם איזה מצלמה עדשה את?

• הוסף לסימניות
חמוד כל כך!
תפיסה מוצלחת ועיבוד יפה !!

• הוסף לסימניות
אהבתי את ההבעה שלו!
תמונה יפהפיה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זיסי פ.;2287369:
חדוה -אפשר לשאול אם איזה מצלמה עדשה את?

גאה להגיד שאני עדיין עם ה 18-200 מתמודדת לא בקלות. בוער לי כבר מאוד להחליף ציוד.

• הוסף לסימניות
ואו- לא מאמינה כאלה תוצאות :eek:
איתי בטוחה שהחלפת כבר..
כל הכבוד!!:):)

• הוסף לסימניות
חדוה, מקסים!
התפיסה, הצבעים, עומק השדה, אהבתי מאוד,
הכישרון מנצח למרות ה 18-200 :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה