זמני בעולם
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לא עובד?לי גם עושה בעיות יש סיכוי שנטפרי עושים איתו בעיות?
לא עובד?לי גם עושה בעיות יש סיכוי שנטפרי עושים איתו בעיות?
לא נראה לי שזה קשור לנטפרי. לי יש נטםרי והוא עובד מעולה. כל היום עובד.הוא לא מראה לי בקובץ וידאו אפשרות הפעלה לאחר הפעלת התוסף
מהההה?ריפרשת את המייל?
כןריפרשת את המייל?
אצל חותם אאל"ט אין אפשרות לצפיה בוידאו.כן
אולי קשור לחותם?
פעם בטוח יכלו עם התוסף הנ"לאצל חותם אאל"ט אין אפשרות לצפיה בוידאו.
כנראה שעדכנו את זה. לגיטימי לא?פעם בטוח יכלו עם התוסף הנ"ל
לא יודע אולי יש סיבות אחרותכנראה שעדכנו את זה. לגיטימי לא?
איפה בדיוק?וואלה, בדיוק הרגע אני מבחין בצד שמאל למעלה בפינת המסך, הודכת שגיאה וכתוב שם שצריך לאשר הרשאות לגימל מוד.
תודה!
חיכית כמה שניות שלוקח לזה להיטען?מה אפשר לעשות אם התקנתי ואני לא רואה שנוסף לי שום אייקון ליד הסרטונים,
ניסיתי להסיר ולהתקין שוב כמה פעמים ולא עזר...
אם יש למישהו רעיון כיצד לסדר זאת
יעזור לי מאד!!!
תודה!!!
תסגרי את chrome ותפתחי מחדשמה אפשר לעשות אם התקנתי ואני לא רואה שנוסף לי שום אייקון ליד הסרטונים,
ניסיתי להסיר ולהתקין שוב כמה פעמים ולא עזר...
אם יש למישהו רעיון כיצד לסדר זאת
יעזור לי מאד!!!
תודה!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים