צריבת דיסקים

• הוסף לסימניות
הורדתי והוא רושם ש"לא היתה אפשרות לאמת את זהותו של המפרסם, האם אתה בטוח שברצונך להפעיל תוכנה זו?"
האם לעשות זאת?

• הוסף לסימניות
עשיתי זאת, אחרי שסיימתי לצרוב (שעוד מעט אשמע אם הוא צרב טוב)
כשאני סוגרת אותו הוא רושם לי: מס' קבצים שחולצו מ.....(שם התוכנה) שונו או נוספו קבצים חדשים. האם ברצונך להוסיף לארכיון?

מה אני עושה?
כבר עשיתי כן ופתחתי שוב את התוכנה, ושוב רציתי לסגור ושוב הוא מופיע

ועוד דבר יעזור לי איך עושים צילום מסך כידי לעלות קובץ פה?
תודה רבה לכל העונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;1468361:
תוכנת צריבה ניידת
גירסה קצת ישנה
בעברית עם הרבה אופציות
לאחר החילוץ ללחוץ על הקובץ המסומן להפעלה

ממש תודה רבה
זה עבד מקסים
בלי עצירה באמצע ובלי קפיצות ב"ה
ישר כח גדול

• הוסף לסימניות
מי יכול לכתוב לי איך עושים צילום מסמך?
אודה לו מאוד

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
לא יודעת הצילום שעושים ומעלים לפורום
כנאה צילום מסך,
ומזה צילום מסמך?
אפשר הסבר על שניהם, ואיך עושים זאת?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
צילום מסמך-פשוט מאוד, שמים במכונת צילום...;)
צילום מסך-
1.לחיצה על ctrl+Print Scr ולהדביק בצייר.
2.עם כלי החיתוך[נמצא בתפריט ההתחל מוינדוס 7 ומעלה]
3.עם אחת מהתוכנות הבאות.

קבצים מצורפים

• צילום מסך.rar
    3.4 MB · צפיות: 28
  • FastStone Capture.zip
    1.4 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
ישר כח גדול על העזרה וההסבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה