צריבת רקע בפ"ש

• הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד על רמת ביצוע צריבת הרקע, ובכלל ... (מיועד לתמונת קטלוג)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הי דוד
התמונות מקסימות - בייחוד השתיים הראשונות עם המצלמות הישנות
תשים לב שבכל התמונות - בעיקר בשתיים האחרונות (באמצע מצד שמאל) רואים את הקפלים ברקע - אצלי זה די בולט גם כשהתמונות בקטן...
יש את כלי ה refine edge שיודע לעשות עבודה טובה בצריבת איזורים כאלו
שיהיה בהצלחה..

• הוסף לסימניות
גם אצלי רואים את הקפלים ברקע...

• הוסף לסימניות
הראשונה והשניה מדהימות בטבעיות (פרט לכיפה שברחה אחורה) השלישית קצת מבויימת.

• הוסף לסימניות
אמהלה... הוא נראה בלי כיפה..
ויש שיטה לראות היכן לא נצרב-היכן לא לבן בחלון הלבלס (קרדיט לרבקה.)

• הוסף לסימניות
את התמונות אכן צרבתי ע"פ המדריך של "רבקה." שאותו הזכירה "רבקי פרידמן" (אגב המדריך מצויין, תודה רבה). אחרי שלמדתי אותו, התפעלתי כמה קל לצרוב ועשיתי את זה מיד אתמול בלילה, על התמונות האלו שברקע שלהם היה קמטים וכפלים והוא נשרף רק עם פלאש אחד ממוקד, אחרי שעברתי עם כלי ההכיה על הילד בשכבת ההבהרה, כשעברתי שוב עם הכלי - סוכריה על מקל (לא זוכר את שמו :) ) הוא השאיר את הצבע האפור של כלי ההכיה, ככה שהשארתי את החלק הזה לא לגמרי שרוף, ושמרתי בלי לראות שזה קיים, ופה האירו את עיני, תודה רבה לכולם, עזרתם לי המון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gophoto;886681:
הי דוד
התמונות מקסימות - בייחוד השתיים הראשונות עם המצלמות הישנות
תשים לב שבכל התמונות - בעיקר בשתיים האחרונות (באמצע מצד שמאל) רואים את הקפלים ברקע - אצלי זה די בולט גם כשהתמונות בקטן...
יש את כלי ה refine edge שיודע לעשות עבודה טובה בצריבת איזורים כאלו
שיהיה בהצלחה..

תודה רבה רבה
קראתי את המדריך שלך על הכלי הזה, מוסבר טוב ומועיל כתמיד.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תודה על הפרגון...
לגבי העבודה שעשית - לפי התיאור - עבדת עם כלי הדודג' / ברן
במידה והמסך שלך לא מכויל - אתה עלול לחשוב/ לראות במסך שהרקע לבן
ובמסכים אחרים לא יראו את אותו איזור בלבן (נראה לי שזה מה שקרה במקרה הזה)
לכן אני הייתי עובד בצורה קצת שונה - לאחר שעשיתי בחירה של הרקע
הייתי פותח שכבה חדשה (תמיד כדאי לעבוד בשכבות אם אפשר) ועם ה LEVELS\CURVE הייתי הופך את האיזור ללבן של מחשב (ב LEVELS לדוגמה היית דוחף את הסליידר השמאלי עד הסוף) - ככה אתה מבטיח שגם אם המסך שלך לא מדייק - הרקע יהייה צרוב ולבן על כל מחשב אחר ...
מקווה שהובנתי... (הרבה יותר קשה לכתוב את זה מאשר לעשות את זה...)
קראתי את המדריך שלך על הכלי הזה, מוסבר טוב ומועיל כתמיד.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gophoto;886777:
תודה על הפרגון...
לגבי העבודה שעשית - לפי התיאור - עבדת עם כלי הדודג' / ברן
במידה והמסך שלך לא מכויל - אתה עלול לחשוב/ לראות במסך שהרקע לבן
ובמסכים אחרים לא יראו את אותו איזור בלבן (נראה לי שזה מה שקרה במקרה הזה)

בגלל זה עובדים לפי ערכים בחלון מידע\היסטוגרמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;886701:
את התמונות אכן צרבתי ע"פ המדריך של "רבקה." שאותו הזכירה "רבקי פרידמן" (אגב המדריך מצויין, תודה רבה). אחרי שלמדתי אותו, התפעלתי כמה קל לצרוב ועשיתי את זה מיד אתמול בלילה, על התמונות האלו שברקע שלהם היה קמטים וכפלים והוא נשרף רק עם פלאש אחד ממוקד, אחרי שעברתי עם כלי ההכהיה על הילד בשכבת ההבהרה, כשעברתי שוב עם הכלי - סוכריה על מקל (לא זוכר את שמו :) ) הוא השאיר את הצבע האפור של כלי ההכיה, ככה שהשארתי את החלק הזה לא לגמרי שרוף, ושמרתי בלי לראות שזה קיים, ופה האירו את עיני, תודה רבה לכולם, עזרתם לי המון

המדריך בכלליות הוא נחמד, אם כי לא תמיד הוא יענה על כל אתגרי הצילום.
(הייתי רוצה לראות את המדריך על חולצה לבנה, שער בלונד בהיר וכדומה).
תוך כדי מעבר על הסרטון, ראיתי שלא מסומן ב"וי" ההגדרה של שמירה על יחסי הצבע.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 260.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;886849:
בגלל זה עובדים לפי ערכים בחלון מידע\היסטוגרמה.
זו גם אופצייה
העיקר - במידה ורוצים רקע לבן /צרוב - זה לבדוק שזה לבן של מחשב 255 - ויש כמובן מספר דרכים להבטיח זאת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה