כללי צריך אתכם! מודעות שעישתי

• הוסף לסימניות
דבר ראשון בכלל הערות והארות שיש לכם על העיצוב
דבר שני על איזה צבע הייתם ממליצים (הירוק לדעתי יותר יפה אבל פחות חנוכה משא"כ השני)

קבצים מצורפים

• לבקיבקר+.JPG
    1.9 MB · צפיות: 16
  • לבקיבקר.JPG
    1.9 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אתה לא צריך שום עזרה. העבודות יפות מאוד וברמה גבוהה.
הכתום כמובן יותר בולט ויותר חנוכתי.

• הוסף לסימניות
עבודה מעולה! מתוך השניים הייתי הולך על הכתום (אבל הייתי בודק אפשרות של צבעים יותר משתלבים)

• הוסף לסימניות
מהמם...

הכתום יותר בולט ויותר מתאים לחנוכה...
אולי תוכל לעזור לי - 'חו"ד וגם עזרה!' shany
תודה!

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה להפליא
הכתום יותר משדר את האוירה

• הוסף לסימניות
עיצוב מאוד יפה!
נקי ומרענן....

מעדיפה את הכתום!
תנסה לשלב עוד צבע כתום לדעתי...
או בתמונות, או במשו אחר...

• הוסף לסימניות
אגב אולי תסביר לי מה הקשר בין 'התורה סנטר' ל'יחי' למטה?

• הוסף לסימניות
בס"ד

עבודה יפה, אהבתי את הפונט.
הראשון מוצלח ביותר.

• הוסף לסימניות
הראשון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה